Penishuls Muscle transparante verlenger en verdikker

Oxballs

€79.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Zeer comfortabele, masserende penishuls of sleeve om je penis meer lengte en dikte te geven. Tegelijkertijd is deze "Muscle" ook een heerlijke massager voor de penis en dus niet alleen voor de ontvangende partner een ongewoon opwindende ervaring.

Niet alle penishulzen zijn zo perfect van pasvorm en materiaal.

De meesten zijn te hard en daardoor onaangenaam, of te zacht en daardoor niet helemaal wat het moet zijn voor de partner, of ze hebben weinig grip en textuur binnenin en zijn daardoor weinig stimulerend voor de drager. 

Deze Muscle is anders, omwille van de pasvorm, de spankracht en de flexibiliteit, de aanpasbaarheid op maat, de diep masserende ribbels binnenin. Penetreren met deze tool om je penis is een echte sensatietrip voor beide partijen. 

Onderaan de Muscle is een excellente Cocksling van Oxballs geintegreerd. Deze zorgt niet alleen voor een hardere, dikkere erectie, maar houdt ook je penishuls op zijn plaats. Je zal de "Butch" tijdens gebruik nooit kwijtspelen.

Integendeel, de Cocksling zorgt er bij gebruik van de Muscle voor dat er een zachte stretch aan je hele pakket ontstaat, wat een meer dan fijne extra is.

Je kan de Muscle volledig aan de maat van je penis aanpassen door de meegeleverde dop in de penishuls zelf op de juiste plaats in de inkeping te passen.

Veel glijmiddel op waterbasis, zowel in als op de huls, en je bent er helemaal klaar voor.

Kenmerken:

- Totale lengte: 23,4 cm

- Lengte binnenin: 15,24 cm

- Inbrengbare lengte: 20,32 cm

- Omtrek: 15,2 cm + de diameter van je eigen penis