Skip to main content

Penishuls Butch transparante verlenger en verdikker

Oxballs

€69.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Zeer comfortabele penishuls of sleeve om je erectie meer lengte en dikte te geven. Dat kan leuk zijn voor een partner. Maar tegelijkertijd is het met deze "Butch" ook een heerlijk stimulerende ervaring voor de drager. 

Niet alle penishulzen zijn zo perfect van pasvorm en materiaal. De meesten zijn of net iets te hard en daardoor onaangenaam, of ze bieden weinig sensatie aan de drager zelf.

Deze Butch is heel anders, omwille van de zachtheid, de perfecte aanpasbaarheid op maat, de fijne ribbels binnenin. Penetreren met deze tool om je penis is een echte sensatietrip voor beide partijen.

Onderaan de Butch is de Cocksling 2 van Oxballs - met een kleine ball stretcher onderaan - geintegreerd. Deze zorgt niet alleen voor een hardere, dikkere erectie, maar houdt ook je penishuls op zijn plaats. Je zal de "Butch" tijdens gebruik nooit kwijtspelen.

Integendeel, de Cocksling zorgt er bij gebruik van de Butch voor dat er een zachte stretch aan je balzak en je hele pakket ontstaat, wat een meer dan fijne extra is.

Je kan de Butch volledig aan de maat van je penis aanpassen door de meegeleverde dop in de penishuls zelf op de juiste plaats in de inkeping te passen.

Veel glijmiddel op waterbasis, zowel in als op de huls, en je bent er helemaal klaar voor.

Kenmerken:

- Lengte: 21,59 cm

- Breedte: 5,08 cm

- Lengte binnenste schacht: 12,07 cm

- Kleinste bruikbare diameter: 12,7 cm

- Grootste bruikbare diameter: 15,24 cm