Skip to main content

Orctan Automatische Masturbator

Orctan

€249.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Orctan, de nieuwe soort masturbator voor mannen. Ontsproten aan het brein van Michael Lenke. Dezelfde man die eerder al het wereldwijde succesnummer 'Womanizer' uitvond. En de gekke professor der sekstoys did it again, want de Orctan is volgens hen die een penis hebben en al vele masturbators probeerden, een echt baanbrekende toy.

"Ik weet nog dat ik dacht, dit kan toch niet veel zijn, en jemig wat had ik het verkeerd. De sensatie die deze rollers veroorzaken bij het eerste standje was meteen al hemels, en niet van “ooh nice”, maar echt “OMFG BBQ HOE IS DIT ZO LEKKER nice” en dat bleek 9 standjes lang het geval. Spelen met powerboosts, automodi alles was gewoon lekker. En normaal ben ik toch echt niet snel onder de indruk, maar nu echt wel." (Jay Tesst)

Dus als je er het budget en de lust voor hebt, probeer zeker deze Orctan Masturbator die je een heel nieuwe soort stimulatie biedt. Het is een premium toy met alle bells en whistles, zoals een robuuste bouw, een goeie handleiding, een mooie verpakking, een luxe opbergzakje, ...

Orctan belooft stil te zijn terwijl hij je bewerkt met de unieke rollers - ze rollen in twee richtingen en je kan ze uiteraard ook omdraaien zodat de ribbels aan de onderkant in plaats van aan de bovenkant rollen, en omgekeerd - en negen verschillende programma's. Daarnaast is hij wel wat secuur voor wat het schoonmaken betreft wat niet 100% waterproof, maar de sensaties maken dat je dat werkje gerust erbij neemt. 

Voor de volledigheid: de Orctan heeft een Power-Boost knop en een Edging functie voor nog meer variantie. 

De Orctan is best groot, maar met 1,024 kilo al bij al een lichtgewicht en comfortabel in gebruik. De body bestaat uit koolstofvezel en de rollers zijn in lichaamsvriendelijk en hygienisch silicone uitgevoerd. Te gebruiken met een dik watergebaseerd glijmiddel zoals Lubrifiant Confort Anal of Lubrifiant Mixte Hydratant van YESforLOV.

Bovendien is de Orctan een ware One Size masturbator, hij past werkelijk alle penissen.

Opladen met bijgeleverde USB-kabel en op te bergen in het bijgeleverde opbergzakje. 

Kenmerken:

• Innovatief design van de uitvinder van de Womanizer
• Sportief en luxueus design 
• Hoge kwaliteit van de onderdelen
• 9 verschillende programma's
• Power-Boost functie (gaat hij ineens naar de meest intense stand) en Edging opties (vertraging)
• Past elke penis
• Oplaadbaar met bijgeleverde USB kabel - 60min runtime - 120min charging time
• Toy bag bijgeleverd
• Kleur: Rood en Zwart

12.5 x 17.9 x 4 cm

Weegt een kilo uit de verpakking

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos