Skip to main content

Vibratex Rechargeable Magic Wand

Vibratex

€189.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

De meeste bekende en meest populaire "personal massager"! De Magic Wand Original is al meer dan 30 jaar op de markt en vanuit de VS eindelijk ook in Europa verkrijgbaar (mits adapter die u zelf dient te voorzien, zie bijvoorbeeld hier).

Deze Magic Wand Original stond vroeger ook bekend als de "Hitachi Magic Wand" en is een zeer geliefd product dat absoluut niet teleur stelt.

Deze herlaadbare versie is hetzelfde als de originele, de zachte silicone bol masseert uw spieren of uw kruis met krachtige, ontspannende vibraties daar waar u ze het meest nodig heeft.

Het enige verschil is dat u voor deze versie geen stopcontact in de buurt nodig hebt. U kan hem overal meenemen. 

De Rechargeable Magic Wand vibrator kan ook gebruikt worden terwijl hij in het stopcontact is ingeplugd, zeer handig als u weinig geduld heeft. 

Een grote klassieker!

Nu vier snelheden en meerdere pulsatiestanden (voordien slechts twee standen). Laadt snel op en trilt 3 uur op één lading. Compatibel met watergebaseerde en hybride glijmiddelen.

Lengte: 32cm Breedte kop: 6cm
Silicone Bol.
Nu een silicone bol (voordien was dit in vinyl).

 

2 jaar garantie op al onze toys.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Het summum !

    Posted by sonja coeckelbergh on 26th Dec 2023

    Dit is mijn tweede wand, niet omdat de eerste de geest heeft gegeven....verre van. Na jaren van trouwe dienst bromt hij nog als een tevreden grizzly op speed. Nee gewoon uit voorzorg want als mijn beste maatje het zou laten afweten , weet ik dat ik stante pede een nieuwe wil..nu ..heute...meteen !!!! Hij heeft me doorheen de menopauze gesleurd met zijn scala aan vibraties. Toen mijn libido voor de zoveelste keer zakte tot onder het vriespunt , zei ik tegen mezelf, komaan meid, je moet en je zal...en dan greep ik naar de wand. Ik beken, ik ben een wand fan pur sang..maar dames ( en heren) het is een aanrader. Een prijzig speeltje maar zo veel waar en fun voor je geld. En voor een recheargable enorm krachtig , hij blijft erg lang zeer krachtige trillingen produceren voor hij je met een lichte afzwakking van zijn stamina vriendelijk vraagt om hem even in te pluggen. Doen zou ik zeggen !!

Videos Hide Videos Show Videos