Gush App Controlled Glans Massager

Lovense

€129.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Flexibele, handenvrij massager speciaal voor de eikel van de penis! Zalig, dat er eindelijk leukere speeltjes op de markt komen voor AL die leuke onderdelen van de penis.

De mooie Gush is de nieuwste telg in de Lovense lijn van app-gestuurde speeltjes. Met alweer een knaller van een design denken we dat ook de Gush al snel heel populair zal worden.

De toy is flexibel en kan je gebruiken met of zonder vibraties, om de eikel, de corona en het toompje op meerdere manieren te stimuleren. Statisch vibrerend of heen en weer bewegend.

Gush is verstelbaar en zo ontworpen dat je hem ook handenvrij kunt gebruiken, of op de gewenste snelheid en intensiteit. Hij wordt geleverd met een band die je kan gebruiken om de ervaring gerichter of strakker te maken.

Gebruik hem alleen om je opwinding te verhogen, als fantasiespeeltje handenvrij. Gebruik de Gush samen met een partner om af te wisselen en je erectie en gevoeligheid te behouden.

Of als extra  eikel stimulatie tijdens andere seksuele handelingen. De Gush biedt vele mogelijkheden om samen of alleen plezier te hebben.

De Gush is bovendien mooi om zien! Je kan hem met gemak op de kast laten staan.

Hij is makkelijk te reinigen, compact, een lichtgewicht, en stil!

Gush is een 'one size fits most' toy, je kan hem meer of minder laten aanspannen en omsluit de penis op zachte en comfortabele wijze.

Ook grotere formaten passen er in of liever, de Gush past zich aan jouw penis aan.

Kenmerken

- Krachtige diepe vibraties
- Lichaamsveilige sensaties en materialen 
- Waterdicht
- 1,5-2 uur continu gebruik op 1 laadbeurt
- De Lovense app is terecht beroemd omwille van gebruiksgemak en connectiviteit, bestuur de toy op afstand of geef de controle aan een partner
- USB oplaadbaar met bijgeleverde kabel

Specificaties:

- Materialen: Lichaamsveilig silicone/ABS kunststof
- Gewicht: 133g
- Opladen: 65 Minuten
- Gebruikstijd: tot 115 Minuten
- Stand-by: tot 120 uur
- Waterdicht: IPX7 waterdicht

2 jaar garantie op onze toys