Skip to main content

Dolce App Controlled Dubbele Vibrator

Lovense

€139.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Dolce is een superkrachtig duovibratortje, dat is een speeltje voor gelijktijdige stimulatie van de clitoris en de G-spot. Het heeft twee krachtige motoren en meerdere standen. Het speeltje is plooibaar, zodat u het aan uw eigen lichaam en voorkeuren kan aanpassen.

U kunt de toy solo gebruiken op de vulva en clitoris voor opwarming en opwinding, helemaal tot aan een orgasme. Of dragen en met de app via uw smartphone teasen en edgen. De toy heeft een dunnere uitwendige kant en een dikkere inwendige kant die ook heel leuk aanvoelt als u hem in - en uit de vagina beweegt.

Met de Dolce (de vroegere Quake!) kunt u ook hele spannende dingen mee doen, bijvoorbeeld dragen terwijl u uitgaat. Net als bij de populaire Lush 3 hoeft niemand te weten dat u uw avond met een toy interessanter aan het maken bent.

Anderzijds kan u ook de controle uit handen geven en met een partner afspraken maken. Dat kan zelfs met een vreemde, van zodra u beiden de app heeft kan er gespeeld worden. Sex Tech inderdaad, maar geen zorgen: d Lovense app staat bekend om zijn gebruiksgemak.

De app is duidelijk, hij vindt heel makkelijk de toy, connecteert er heel goed mee én u kunt er zelfs meerdere toys tegelijk mee bedienen. Leuk!

Mogelijkheden:

Close Range bediening - met uw vinger over het scherm voor meer of minder intenstiteit, een makkelijk te bedienen interface is perfect voor solospel of voor voorspel met een partner!

Eigen vibratiepatronen - in de programmeermodus van de app kun je tot 10 patronen opslaan om naast de standaard patronen te gebruiken.

Controle over lange afstand - Met de alom bejubelde Lovense app kan een partner de controle vanop elke afstand overnemen. En zelfs van meerdere speeltjes tegelijkertijd.

Onbeperkte patronen - Creëer, download en deel vibratie patronen.

Op muziek reagerende vibraties - Synchroniseer met uw favoriete muziek.

Reageert op omgevingsgeluid - De Lovense app heeft een reactieve functie die de microfoon van uw smartphone gebruikt en vibreert op basis van wat hij hoort.

Wekkerfunctie - Om goedgemutst wakker te worden.

Kenmerken:

Zacht en glad aanvoelend silicone

Gebruiken met watergebaseerd glijmiddel, wij voegen altijd een staaltje toe.

Makkelijk te reinigen met water en zeep of een toycleaner. IPX7 Waterproof.

Oplaadbaar meegeleverde magnetische USB-lader.

2 jaar garantie op al onze toys.

Gratis levering in België en Nederland.

 

2 jaar garantie op onze toys. Wij verpakken altijd discreet en voegen een staaltje sensuele cosmetica of glijmiddel bij.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 4
    La dolce vita?

    Posted by Chris on 10th Dec 2022

    Nog voor ik deze Dolce in handen had, wilde ik al een standbeeld opzetten voor Lovense. Het idee voor dit soort toy vond ik subliem en had een soort eureka-moment dus mijn verwachtingen waren hoog. Ik prees Lovense al voor zijn krachtige, rumbly motoren en de beste en meest stabiele app voor lange afstands spelletjes, maar met de Lush mistte ik toch uitwendige clitoris stimulatie. De teleurstelling was dan ook groot toen ik erachter kwam dat deze Dolce helaas niet (handenvrij) past voor mijn compacte vulva. Laat je dus zeker adviseren door het team van Loveware mocht je dit soort speeltje willen kopen en meet eerst het één en ander na. Jep, dat mag je letterlijk nemen, haal die lintmeter al maar boven. Zoals ik al zei, hebben de Lovense toys altijd heerlijke vibraties dus geniet ik hier nu op andere manieren van en dat kan trouwens perfect want de 2 motoren zijn (wel enkel via de app) apart bestuurbaar. Ik hoef deze aankoop dus niet echt als een miskoop of verloren te bestempelen.

Videos Hide Videos Show Videos