Skip to main content

Fun Factory Sharevibe Strapless Strapon dildo

Fun Factory

€99.90
(2 reviews) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

De Sharevibe dildo van Fun Factory is een handenvrije dubbele toy voor lesbische koppels of heterkoppels die van 'pegging' houden. De Sharevibe is ontworpen om beide partners handenvrij en harnasvrij plezier te bieden. Hoewel een harnas in het heetst van de strijd nog steeds veel beter alles op z'n plek houdt dan je bekkenbodemspieren dat kunnen doen.

Zowel de Share als de Sharevibe bieden het voordeel van meer contact tussen de naakte lichamen, zonder dat een dildogordel in de weg zit. En uiteraard heb je het voordeel dat beide partners van een penetratie genieten.

Sharevibe heeft een uitneembare herlaadbare kogel, wat er een krachtige vibrator van maakt. De Sharevibe staat fier rechtop en is dus stevig. Toch blijft de Sharevibe flexibel genoeg om de partners in hun liefdesspel op volkomen natuurlijke wijze te "volgen".

Het design is ook minder "fallisch" dan dat van de meeste dubbele dildo's. Geen eikel, maar een abstracte dildo met een stimulerende ribbel voor de clitoris van de actieve partner

Dus ook een aanrader voor heteroseksuele koppels die fan zijn van "pegging" (= anale penetratie van de man door de dildo dragende vrouw).

2 jaar garantie.

2 Reviews Hide Reviews Show Reviews

 • 3
  Alternatief gebruik

  Posted by MT on 21st Dec 2021

  We hadden de sharevibe gekocht zodat mijn vrouw me handsfree anaal kon plezieren, maar het gedeelte om vaginaal in te brengen is redelijk dik. Hierdoor is het inbrengen bij mijn vrouw niet aangenaam. We gebruiken hem nu als dildo/vibrator, waarbij het korte gedeelte een handige handgreep is. Hierdoor kan je stevig stoten en ook een beetje links en rechts draaien. Door de lichte kromming en de aanzienlijke lengte is hij zeer aangenaam inwendig.

 • 2
  Sharevibe strapless

  Posted by Veerle on 8th Dec 2020

  Leuk concept maar enorm groot, vooral het gedeelte om in te brengen bij de actieve partner is gewoonweg te groot