Crystal Delights Rainbow Bubble Dildo

€119.00
(No reviews yet) Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prachtige dildo voor de fans van curves en regenboogkleuren. Maar niet alleen voor hen natuurlijk! De mensen van Crystal Delights zijn bijzonder trots op deze glazen Rainbow Bubble dildo, en wij vinden hem ook schitterend.

De dildo is niet alleen leuk qua vorm met al die bobbeltjes, nog opvallender is de bol die je als handvat kan gebruiken. Die is zo mooi, bijna als een sterrenhemel. De glitters gaan bij beweging prachtig fonkelen en schitteren! Alleen al daarom is deze dildo een favoriet.

De bubbelvormige bollen in steeds weer een andere kleur worden groter en groter, en zijn uiteraard ook uiterst glad. Dat maakt dat het speeltje ook erg haalbaar is voor vrouwen die het wat moeilijker hebben met penetratie (tip: warm het speeltje zelf ook op voor gebruik!).

De Rainbow Bubble dildo van Crystal Delights pak je makkelijk vast, ook al door de curve. Je kan dus met gemak het nodige glijmiddel gebruiken zonder al te veel gevaar dat de dildo uit je handen glibbert.

De textuur met de bobbeltjes geeft na elk bobbeltje het gevoel dat je steeds weer voor het eerst gepenetreerd wordt. De curve maakt er een interessante G-Spot of A-Spot stimulator van.

Koel je een paar bobbels af, of warm je er andere juist op, dan kan de op die manier bekomen afwisseling in temperatuur en sensatie bij penetratie een echt feest zijn voor je zintuigen!

Kenmerken 

De afmetingen en de kleuren zijn bij benadering. Ze zijn nooit precies hetzelfde omdat elk stuk met de hand wordt gemaakt.

Lengte: 

20 cm (van het ene uiteinde tot het andere rekening houdende met de curve)

 

Diameter: (van kleinste naar grootste)

Uiteinde - 2,79 cm

Midden - 3,30 cm

 

Grootste - 4,32 cm

Gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika

Borosilicate gehard glas - zeer zuiver en proper

Afwassen met lauw water en zeep

Bruikbaar met elk glijmiddel

Kan gekoeld worden in de ijskast en verwarmd worden in een warmwaterbadje voor interessante temperatuurspelletjes