BS Atelier Nude Lux

BS atelier

€89.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze prachtige realistisch dildo lijkt te glanzen, maar is toch mat. Het originele design is bijzonder sexy en extra aantrekkelijk dankzij de fijne 'aders' of ribbels en de mooie corona.

De kenmerkende silicone die ze bij BS Atelier gebruiken is van platinum kwaliteit en voelt streelzacht, stevig maar toch heel flexibel aan. Je kan er met gemak in knijpen en de dildo zal meegeven.

Bij Loveware zijn we grote fan van dildo's. In tegenstelling tot vibrators kunnen dildo's makkelijk met de hand worden gemaakt en dat gebeurt dan ook in kleinere ateliers, heel ambachtelijk. Elke maker heeft zijn eigen unieke mengeling van silicone, en dat maakt dat elk merk weer anders aanvoelt. 

BS Atelier is zo een kleine manufactuur gevestigd in Madrid met studio in Valencia. De oprichters en medewerkers zijn allen vrouwen die de eisen die aan kwalitatieve dildo's gesteld worden zelf heel goed kennen.

Elke dildo wordt individueel met de hand gemaakt. De vormen zijn expliciet bedoeld voor een fijne penetratie en alle seksueel gebruik, of het nu vaginaal of anaal is. Met de Nude Lux kan je een fijne massage van de G-Spot geven, de structuur en ribbels zullen daar iets extra's aan toevoegen.

De basis is niet heel groot, wat maakt dat de dildo's niet in de weg zitten en heel natuurlijk aanvoelen tegen het lichaam, en ze passen allemaal perfect in onze harnasjes.

BS Atelier is de eerste fabrikant die dildo's maakte met de regenboogvlag op. Elk jaar tijdens de Pride maand komen ze uit met een nieuwe editie.

Materiaal:

Hypoallergeen 100% platinum silicone

Te gebruiken met watergebaseerd glijmiddel

Kan in de vaatwas of gekookt worden, maar gewoon wassen met warm water en zeep volstaat (nadien naspoelen)

Afmetingen:

Totale in te brengen lengte 17 cm

Diameter op het breedtste punt 4 cm