Skip to main content
Spotlight Bullets!

Spotlight Bullets!

Posted by Rebecca Verreth on 11th Sep 2024

De pittige en discrete kleine “bullet” vibrators hebben hun naam te danken aan de vorm, de vorm van een kogel dus... ^^

Voor wie?

Bullets hebben vele voordelen: ze zijn klein, vaak wat goedkoper, discreet en bij uitstek extern. Uitwendige trillertjes dus, die je tussen de schaamlippen kan plaatsen of houden, zonder dat ze in de weg zitten.

De categorie 'bullets' is een van de populairste bij mensen die voor het eerst een speeltje willen proberen. Of die een zéér discreet speeltje zoeken.

Uniseks

Ze zijn zowel voor mannenlichamen als vrouwenlichamen, zoals vrijwel alle vibratortjes kunnen ook de bullets fijn voelen op de vulva, de clitoris, de glans van de penis, de tepels....

Uit een review op deze webshop:

“Als laatste ook nog wat over het gebruik en mijn ervaringen met deze bullet: Je kan ermee leuke en aangename plaatsen over heel je lichaam mee zoeken. Ik kocht deze om te kijken of mannen ook een bullet kunnen gebruiken op hun eikel of ballen en dat gaat absoluut, voelt zelfs echt supper goed aan. Hij is redelijk stil (behalve op volle batterij en in een stille avond, dan komt het wel luid over). Kort gezegt: I LOVE IT en ik raad hem zeker aan (ook bij de mannen)!”

Kwaliteiten

De review gaat over één van eerste écht goede 'bullets', de RO 80mm Bullet Vibe van het Britse merk Rocks Off. Die leerde ik kennen op een beurs in 2005. Hij werd gepresenteerd ook als een van de eerste waterproof bullets en is nog altijd een toppertje. Licht, niet duur en krachtig.

Deze bullet wordt nog steeds in andere toys geïntegreerd als een uitneembare bullet. Zo kan je hem terug vinden in de Bubbles en de Plug vibrerende plugs uit onze collectie.

Je kan hem rustig meenemen in de douche of de jaccuzi, en dat geldt voor al onze bullet vibrators, ook alle oplaadbare.

De makers doopten het "Ammunition for Lovers". ?

En inderdaad, zo'n bullet is handige 'ammunitie' voor een seksuele ontmoeting:

  • Je kan een bulletje van dit formaat prima in de lengte tussen de schaamlippen plaatsen tijdens penetratieseks. Aangenaam en met resultaat.
  • Of je kan het puntje van de bullet gebruiken voor heel gerichte vibratie van allerlei plekjes zoals de schaamlippen, de voorhuid, de glans, de tepels...
  • Een geheim wapentje voor in de handtas, voor onderweg.. een bullet komt vaak van pas!

Onze oplaadbare bullets van Je Joue zijn fantasierijk, met de Rabbit Bullet in de vorm van een konijntje, de Amour in de vorm van een hartje... en een klassieke Classic 'bullet' kogelvorm.

Deze bullets kenmerken zich door de eindeloze variatie in de standen en intensiteiten, de kenmerkende lage rumble van de krachtige motoren, en het zijdezachte naadloze en klassevolle design.

Ergonomisch

Alle bullets van Je Joue krijgen nu een sleeve voor rond de vinger mee in de nieuwe verpakkingen. Dat wil zeggen dat je ze allemaal 'handsfree' kunt gebruiken, dus zonder dat je de bullet moet vasthouden.

Tot en met eind september 2024 is de zalige Rabbit bullet met 20% korting verkrijgbaar via onze webshop en via onze FUN Factory Party's. Code SPECIAL invullen in het vakje 'coupon code' bij het uitchecken.