Secret Santa dag één: de Nice and Naughty Gift Box

Secret Santa dag één: de Nice and Naughty Gift Box

Posted by Rebecca Verreth on 6th Dec 2022

Secret Santa - het kan betekenen dat je niet weet wie je een cadeautje heeft gegeven - OF het is dat éne cadeau onder de Kerstboom dat niet mag geopend worden als de familie er is.  

Onze Kerst tips dit jaar zijn meer van dat laatste! Onze eerste Kerstcadeautip is de "Nice and (a little) Naughty" gift set van Je Joue. 

Wij garanderen u een hit als u nog een cadeau zoekt voor een vrouw die al véél heeft, maar nog geen kwaliteitsvolle toys. 

En voor als u inspiratie wenst voor romantische en erotische gunsten aan mekaar, want dat zit er ook in als een "Box of Treats". 

Samen met een heerlijke jasmijn massagekaars om een stressvolle dag (of maand, of jaar...) af te sluiten en de toon te zetten voor een avondje met mekaar. 

Verderop een aantal tips, maar eerst een woordje uitleg over de inhoud van de Box en het merk zelf!


Uitstekende 'rumbly toys'

Je Joue is een elegant Britse merk met een fijne collectie hoogwaardige erotische toys en wellness items. Wij zijn al lang fan van het merk omwille van de kwaliteit, het luxueuze design en de motoren. 

Bijzonder aan Je Joue is namelijk dat ze als eersten op het spoor kwamen van de weldadige effecten van de 'lage frequentie' motor. Ze hebben nog steeds het patent op een héél eigen rumbly kwaliteit. Dat voelt goed!

In deze box maak je kennis met deze vibraties aan de hand van een multifunctioneel, eerder klein vibratortje dat toch overal in en uitwendig gebruikt kan worden.

Bovendien is het stil en héél krachtig, maar mét uiteraard meerdere standen. 

Zo kan u zachtjes wennen of meteen naar een orgelpunt gaan, zoals u (of uw partner) wenst. Je kan de toy 'gewoon' hanteren, in de lengte tussen de schaamlippen laten zitten als extra tijdens penetratie, of met de bijgeleverde sleeve aan een vinger bevestigen, om er zo alle hoekjes en kantjes van je partners lichaam mee te beroeren.

De kleine G-Spot bullet is vooral heel geschikt voor uitwendige clitorale stimulatie, maar ook voor het strelen van de penis, de borsten, het hele lichaam tot en met vaginale exploratie toe. Alleen voor anale penetratie is deze toy géén aanader - lees: niét doen! -, wél voor strelen van de gevoelige zenuwuiteinden op en om het rectum.

Libidoboost voor gevorderden

De Ami Kegel balls hebben wij al een hele poos in ons gamma en het is één van onze eerste keuzes inzake Geisha balletjes. Dé eerste als we naar een progressieve set met gewichtjes gaan. 

De set van drie silicone balletjes mét silicone treklus bevat één bal die dikker is en licht - wat hem makkelijk vast te grijpen maakt en dus geschikt voor beginners. 

Verder een zwaardere en kleinere, en een NOG zwaardere nog kleinere Ami. De bedoeling is van groot en licht naar klein en zwaar te evolueren. De oefening zelf bestaat er in een Ami ontspannen te kunnen dragen en te leren voelen en in beweging te brengen door tegen het balletje of de balletjes aan te knijpen met de vaginaspieren. 

Opgelet, de greep helemaal lossen is al even belangrijk en moet langer duren dan het samenknijpen. 

De progressie betekent dat je veel kunt oefenen en de training zorgt voor meer controle van de spieren en intensere orgasmes. Op termijn is trainen met de Ami set een onmiskenbare boost voor je libido en verhoogt het de algehele gevoeligheid, ook vaginaal.

Zoek je een handleiding? Die zitten bij in de box*! 


Inspiratie voor erotische 'gunsten'

In de set verder ook een heerlijke jasmijn massagekaars voor ontspanning en massages - een potent middel om een stressvolle dag te vergeten en de toon te zetten voor lichamelijkheid en intimiteit. En een klein doosje - de "Box of Treats" - met kaartjes waarop suggesties (in het Engels!) voor uw partner of u zelf.

De opdrachten en suggesties geven u ideeën om meer intimiteit te beleven samen en maken dat u hiervoor meer tijd zal uittrekken. 

Een cadeauset die nog héél lang zal blijven nazinderen dus, en waar u samen plezier aan blijft beleven. Bestel hem ten laatste op 15 december voor levering voor de Kerst.

We zouden Loveware niet zijn moesten we niet nog wat extra tips hebben voor bij deze Nice and Naughty Gift Box!

Tip voor de Geishaballen:

*Als je met de Geishaballen net iets méér wil dan alleen knijpen en ontspannen, vraag ons dan via bericht naar onze pdf met basisoefeneningen. Die zitten niet in de box want zijn Copyright Fun Factory Party (onze home party's), maar we sturen u die met plezier bij aankoop van een setje bij ons, of bij aankoop van deze Gift Box.

Tip voor de G-Spot Bullet:

Probeer eerst uitwendig, en neem er steeds een goed watergebaseerd glijmiddel bij, ook als je uitwendig streelt. Dat voelt beter aan en verdeelt de vibraties verder. Het verschil is groot! Liever geen silicone glijmiddel gebruiken, omdat toys in silicone materiaal daardoor beschadigd kunnen worden.

Tip voor de massagekaars:

Geduld is een schone deugd en maakt het resultaat vaak beter, zo ook met massagekaarsen. Steek de kaars aan en wacht tien minuten of tot de bovenste laag volledig gesmolten is. Giet wat warme olie in je handpalm en geniet! De liquide olie is niét te warm en stolt ook niet op de huid. Integendeel, uw huid is heerlijk zacht en gehydrateerd, en ruikt lekker. Niet gebruikte olie stolt opnieuw in het potje voor de volgende keer.

Tip voor de "Box of Treats":

Spreek af dat één erotische of romantische opdracht telkens door u of afwisselend door één van u beiden wordt uitgevoerd op een bepaalde dag. Als u niet weet wàt, maar wel dàt uw partner iets voor u in petto heeft, dan is het plezier van de anticipatie des te groter en het resultaat des te beter.


Live Event Je Joue toys

Wij gaven twee prachtige Gift Sets weg, één 'Naughty' en één 'Nice'. En vertelden over onze liefde voor het merk en de toys van Je Joue. Met een blik op de nieuwste toys Hera, Hera Flex en Juno en Juno Flex.

Klik door naar het event "Secret Santa Tips & Giveaway met Je Joue", een uitzending vol sekstoytips met Rebecca Verreth (Loveware) en Ruud Poppe (Miss Poppie).