Skip to main content
Onze best gereviewde anale toys

Onze best gereviewde anale toys

Posted by Rebecca Verreth on 1st Aug 2024

Speciaal voor Anal August (ja, sinds 2013 is augustus inderdaad  dé maand speciaal gewijd aan anale seks) zetten we onze best gereviewde anale toys voor u op een rijtje, vergezeld van onze indruk en/of links naar nog meer reviews van ervaren sekstoygebruikers.

1. Edge prostaatstimulator met app control

"Deze toy zal de eerste zijn waarmee ik klaar kan komen zonder verdere hulp, maar met de nodige opwinding. Tijdens een dagje spelen met mijn vriendin, wilde ik de toy proberen dragen in ‘normale’ omstandigheden op het werk. Na een halfuur ben ik naar huis moeten rijden, absoluut geen idee wat ik het vorige halfuur gedaan had maar alle concentratie en kracht uit je lichaam ging maar naar 1 plek. Om te spelen naast elkaar: perfect. Als je productief wil zijn voor je werkgever: No-Go :)"

Onze indruk: iedereen die deze kocht en aan wie ik feedback vroeg is er tevreden van. De app krijgt een hoge score qua connectiviteit en mogelijkheden. De motor van deze toy is een beest en de vorm is ook nog eens heel goed. Ja, wij zijn dus ook fan!

Review van ervaren sekstoygebruiker Jay:  Edge 2 by Lovense


2. Hush plug met app control

"tried it out once now, is indeed stronger than other vibrating plugs I've used before. and a lot of fun to use with someone else"

Onze indruk: onze tester Ruud probeerde voorzichtig als ze is de kleine XS versie, want deze kan je in verschillende formaatjes krijgen - let goed op de diameter in de beschrijving, die is altijd de maximale diameter van de toy, op het breedste punt dus - , en is er zeer tevreden van. Zoals alle Lovense toys beschikken ook de Hush plugs over remote control capaciteit en is de app behalve makkelijk ook zeer connectief. Wat ook heel bijzonder is aan de app van het merk, is dat je meerdere complementaire toys - of toys voor meerdere partners - tegelijk kan bedienen!

Review van Ruud:  Lovense Hush 2 (maatje XS)


3. Kaleigh glazen plug

"Naar mijn gevoel dus een ideale grotere plug om mee te beginnen omdat je hierbij niet die plotse 'plop' hebt, waar je wel eens van kan schrikken en panikeren als je beseft dat die er ook weer uit moet. Al moet je hier met glas niet echt schrik voor hebben want dat schuift als een paling."

Onze indruk: een grotere glazen plug met inderdaad een gradueel design en handige loop ring om terug te halen en in te brengen. Ben je op zoek naar een kleinere gladde plug met een handige ring, bekijk dan de  Njoy Pure plugs of de P Fun.


4. Fun wand metalen dildo

"Na een eerste opwarming en stimulatie met handen en vingers, het koude staal van deze Njoy fun wand over je erogene zones voelen gaan, kan je doen rillen van genot. Dit zware stuk staal met elegante vorm ziet er niet alleen prachtig uit, het voelt ook heel lekker. Op verschillende manieren te gebruiken en voor elk lichaam geschikt."

Onze indruk: jaaaa, altijd blij met extra aandacht voor de heerlijke toys van Njoy. Laat je niet verleiden tot plagiaat, want die zijn er uit India en China. De échte Njoy toys zijn proudly made in the USA en zien er in het echt nog veel mooier uit dan op foto. Deze Fun wand is een heerlijke toy voor prostaat, anale stimulatie in het algemeen en héél zeker ook voor de vrouwelijke prostaat of g-zone. Heeft deze te veel curves of lijkt ie je te klein? (Opnieuw: check de diameters in de beschrijving...) Dan kan je altijd gaan voor de Pure Wand van hetzelfde merk.

Lees de review van Climaximaal over deze laatste:  de beste dildo ter wereld.


5. Bootie Ring plug en penisring 

"Fijne sensatie, goede pasvorm, echt een heviger en langdurig orgasme"

Onze indruk: Een design dat mooi is afgewerkt zonder naadjes of harde stukjes. Het is een zeer goede, niet te grote anale plug, verbonden met een bruggetje aan een flexibele cockring. De toy masseert het perineum en kan bewegen als je met de billen knijpt of als je erectie harder wordt. Zit verder niet in de weg, dus alles is vrij om te masturberen of te vrijen met een partner.

Dit waren ze, onze best gereviewde anale toys. Niet opgedeeld in een categorie weliswaar. Wil je nog meer reviews lezen en de toppers leren kennen in de verschillende categorieën (plugs, kralen, dildo's...), dan kan ik je aanraden om verder te grasduinen op de website van Tesstesst.nl. Bijvoorbeeld hier voor de leukste buttplugs, en hier voor de top 5 van de beste prostaatstimulators. Of op deze blog over prostaat toys.

Heb je graag gepersonaliseerd advies of ben je op zoek naar een allereerste anale speeltje, aarzel dan niet ons te contacteren voor advies. Wij doen dat graag!

Cadeau voor anal august

Besluit je via ons een toy of iets anders te kopen in augustus? Tot en met het einde van deze 'anal august' doen we bij elke aankoop een GRATIS silicone buttplug. Als dat geen duwtje in de juiste richting is. ^^

Tot slot: heb jij zelf een geweldige aanrader van een anale toy? Of heb je een vraag voor ons? 

Aarzel niet ons te sturen! We horen graag van jou via het contactformulier, via mail of via de WhatsApp knop die je op deze site rechtsonder terugvindt.