Skip to main content

Aneros Vice vibrerende prostaatstimulator met afstandsbediening

Aneros

€149.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

Vice is de anatomisch correcte vibrerende prostaatstimulator van Aneros. Uitgekiend door de pioniers in prostaatplezier, om voor meer, voller en dieper genot te zorgen.

Wij houden van de Vice omdat hij nog steeds heel slank en comfortabel tussen de billen kan zitten - met een slanke nek die voor veel comfort zorgt. 

De twee motoren op de twee bultjes stimuleren de prostaat onderaan en bovenaan. De afstandsbediening is handig, betrouwbaar en heel erg duidelijk. Je hebt er achttien standen op en die worden met een rood cijfertje aangeduid, zodat je heel snel naar de juiste stand kan gaan. 

De 'booster' touchfunctie bovenaan de afstandsbediening doet de toy naar de hardst vibrerende stand gaan. Leuk op het moment van de climax of om je prostaat of de prostaat van je partner te teasen.

Niet onbelangrijk: de afstandsbediening is net als de toy oplaadbaar! Dat zie je niet vaak, meestal hebben die afstandsbedieningen een batterijtje. 

Kenmerken

 

- Door de Amerikaanse FDA goedgekeurde lichaamsvriendelijke, ftalaatvrije materialen. 

- Wordt geleverd in een mooi doosje met productuitleg en verwijzing naar het forum.

- 18 vibratiepatronen

- 4 snelheden

- Interactieve booster functie

Afmetingen

Maximale diameter: 3,3 cm

Afstand steeltje tot het perineum: 4,3 cm

In te brengen lengte: 10,8 cm

Algemene tips voor anale stimulatie

Opwinding en ontspanning zijn een noodzakelijke voorwaarde voor prettige anale stimulatie. Neem er dus je tijd voor, gebruik een goed glijmiddel, verwarm eventueel de toy en breng eerst de kop van de toy voorzichtig in. Knijp je anus een paar keer samen en je zal zien dat je de rest van de toy naar binnen zal ‘trekken’. Naar binnen duwen is niet nodig!

En dat geldt eigenlijk altijd bij anale penetratie. Degene die gepenetreerd wordt heeft het tempo aan en laat zich als het ware op de toy, de vingers of de penis zakken. Doe het rustig aan en concentreer je op het prettige gevoel van de extra stimulatie van alle zenuwuiteinden in je rectum.

Over Aneros

Toen de MGX van Aneros rond het jaar 2000 voor het eerst werd uitgebracht - in de medisch witte plastic versie - bestond het concept 'prostaatmassager' (stel je voor, de prostaat masseren voor het plezier) nog niet. Aneros zette met andere woorden iets in de markt wat toen volstrekt nieuw was. De prostaat masseren werd toen en nu nog gedaan om inflammatie en ongemakken van de prostaat te verminderen, voor medische doeleinden dus.

Nog steeds brengt Aneros gepatenteerde designs op de markt, slanke anatomisch correcte toestelletjes die op specifieke manieren de prostaat kunnen masseren. Je zal de designs van Aneros dan ook bij geen enkel ander merk op precies dezelfde wijze terugvinden.

Aneros heeft na al die jaren een grote schare fans die op het forum op de website van het merk graag ervaringen uitwisselen om een orgasme van de prostaat of een lichaamsorgasme te bereiken.

Inderdaad, met de toestelletjes van Aneros en met de juiste informatie en ook wel heel wat toewijding, kan je orgasmes leren hebben waar geen ejaculatie aan te pas komt. Veel plezier!!

2 jaar garantie.

Videos Hide Videos Show Videos