Skip to main content

Zumio I Spirotip Vibrator met Elliptisch draaiende dikkere tip

Zumio

€129.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Deze is de iets bredere uitvoering van de elliptisch draaiende Zumio E, net zoals de Zumio S een dikker bolletje heeft dan dat van de oospronkelijke Zumio X.

Het uiteinde van deze Zumio I heeft wat weg van een lepeltje. Het lepeltje is dus iets breder dan het fijne tip van de Zumio E. De I 'pakt' daardoor net iets meer huid bijeen bij het bewegen dan de vorige fijne versie.

Ook Zumio I maakt dus elliptische rotaties en geen cirkeltjes. Deze toys - de vier verschillende Zumio's - zijn eigenlijk geen vibrators, maar oscillators. I en E = elliptische rotaties en lepelvorm. X en S = cirkelvormige rotaties en bolvorm.

Rotaties en geen vibraties! De krachtige motor doet deze toys niet doet vibreren, maar zet een onderdeeltje in beweging. De tipjes bewegen heel snel, zo dat het op het eerste gezicht LIJKT alsof ze vibreren. Maar dat doen ze dus niet.

De bewegende kopjes van de Zumio's geven je erogene zones een heel ander soort gevoel dan een vibrator. Het heeft meer weg van de cirkeltjes of bewegingen die je met de vingers of tong zou maken. Alleen veel kleiner en sneller dan je vingers of tong ooit zouden kunnen.

Alle Zumio's zijn unieke toys, anders dan vibrators of suction toys stimuleren ze heel precieze zones op een manier die meer overeenkomt met de stimulatie van een vinger dan met toys.

Je zoomt als het ware in op een klein verzameling zenuwuiteinden, niet op alles tegelijk. De sensaties zijn al anders als je een paar millimeter met het bolletje verschuift.

De kleine tip kan razendsnel of iets trager heen en weer bewegen. Ik herhaal: dat kleine harde knopje beweegt heen en weer in plaats van te vibreren. Een groot verschil in gevoel!

Net als met de bewegingen van je vinger zijn de orgasmes naar aanleiding van het elliptisch draaiend kopje heel diep en bevredigend. En veel geconcentreerder. Je varieert ze door de plaats en ook de hoek van de stimulator te veranderen.

Elke vrouw heeft op haar binnenste schaamlippen - net niet op het knopje van de clitoris - ergens zo'n plekje dat erg goed reageert op zeer precieze kleine stimulatie.

 

Kenmerken:

 • Uitgevonden en ontworpen door vrouwen
 • Onopvallend design
 • 8 Snelheden om de intensiteit te vergroten
 • Slank en ergonomisch ontwerp voor maximaal comfort
 • Stil in gebruik, het handvat is vibratie vrij
 • Ontworpen voor solo spel of met een partner
 • Afwasbaar, duurzaam en waterproof
 • Oplaadbaar met een bijgeleverde USB lader en staander
 • Waterproof. Afwasbaar onder de kraan.
 • Medische siliconen / ABS plastic.
 • Verpakking bevat: - Zumio I - Oplaadstation - USB kabel - Bewaaretui - Handleiding (Engels, Frans en Spaans)
2 jaar garantie.