YESforLOV Prolongateur de Plaisir Edging Spray

YESforLOV

€39.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Een Edging Spray? Ja, dat is wat deze Prolongateur de Plaisir of Edging Spray wil bereiken: dat je op een hoog niveau van genot blijft spelen zonder dat je verder naar je hoogtepunt gaat. De zone net voor je klaarkomt (en/) of ejaculeert.

De gel houdt je climax wat tegen (= een erectie die volgens de testers zo'n drie minuten langer kan worden aangehouden dan anders), maar bederft tegelijk het genot niet. Integendeel, de gel verhoogt tegelijk nog je gevoel en plezier.

De gemiddelde duur van penetratieseks zou volgens een onderzoek van YESforLOV 5,4 minuten bedragen. Een duur van tussen de 7 en de 13 minuten werd door respondenten gezien als de tijd die - totaal subjectief aangevoeld uiteraard - nodig is om volledig bevredigend te zijn.

Prolongateur de Plaisir van YESforLOV is de meest effectieve 'vertragende' spray voor het behoud van de erectie zonder verdovend effect. Andere sprays op de markt bevatten vaak een verdovend element zoals benzocaine of lidocaine. Maar wat is er nu plezierig aan om je gevoel uit te schakelen en dus minder te genieten van seks?

 

Waarom deze gel?

YESforLOV Prolongateur de Plaisir is geformuleerd om de contracties van de zwellichamen van de penis te verminderen zo het plezier langduriger op een bepaalde grens te houden.

Een spray die je ejaculatie kan helpen uitstellen dus, of die je kan zien als een middel om meer en langer plezier te beleven aan welke stimulatie dan ook. 

Ruikt lekker kruidig en smaakt best ok. Geen beletsel voor orale seks.

Hoe gebruiken

 

Je sprayt de eerste keren ongeveer 5 tot 10 minuten van tevoren op de schacht en de glans van de penis, van op een afstand van een 20-tal centimeter. De optimale dosage hangt van persoon tot persoon af, daar moet je mee experimenteren. Wil je de spray incognito gebruiken, dan kan je de penis wassen na het insprayen.

Kenmerken

Alle YESforLOV producten zijn stijlvol verpakt, deze in een glazen flacon en een stijlvolle houder.

Navullingen zullen onder voorbehoud beschikbaar komen in de loop van 2021.

Inhoud 10ml. = 60 dosissen.

100% Made in France.

Dermatologisch en cosmetisch getest.

Respecteert zelfs de meest gevoelige slijmvliezen.

Volledig plantaardig en uiteraard niet getest op dieren.

Het volledige gamma producten van YESforLOV is steeds op stock in de winkel.

Videos Hide Videos Show Videos