YESforLOV Massage Intégral Gourmand

€27.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

Heerlijk hybride glijmiddel op waterbasis met uitstekende glijcapaciteiten en net voldoende silicone om heel lang mee te gaan. Het geheim van de Massage Intégral Gourmand is dat de eetbare gel goed masseert en moeiteloos transformeert in een heel comfortabel glijmiddel.

Is dit de beste drie-in-een gel op de markt? Ja, wij vinden van wel, het is een geslaagd product in elk van de drie gedaanten. Misschien nog het meest fantastisch als glijmiddel en eetbare gel, net iets minder geschikt als 'gewone' massageolie en minder glad en duurzaam dan een echte siliconegebaseerde glijgel zoals de Massage Intégral Lubrifiant.

Verkrijgbaar in twee varianten: Ananas-Thé Vert voor de liefhebbers van niet te zoet en Pêche-Abricot voor de liefhebbers van fris en fruitig.

50 ml

De producten van het merk YESforLOV zijn exclusief bij Loveware en via Fun Factory Party's verkrijgbaar. Ze beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen zowel qua inhoud en functionaliteit als wat de verpakkingen en flacons betreft. Alles is 100% gemaakt in Frankrijk.

Videos Hide Videos Show Videos