Ultiem Verlangen

Tease & Please

€59.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

"Ultiem Verlangen" is een erotisch spel voor twee dat je doet nadenken over je eigen verlangens en dat van je partner. Het nodigt je ook uit om te doén en haalt je zo uit je comfortzone, op een prettige en respectvolle manier.

Deze 'Ultiem Verlangen Classic Edition' is een groot succes voor de Nederlandse makers. Het spel is inmiddels beschikbaar in alle grote talen en wordt wereldwijd verkocht in meer dan 30 landen.

Wij kunnen dat begrijpen, want in al die jaren hebben wij geen ander even waardevol partnerspel gezien dat even veel inspiratie geeft en niet kinderachtig is. Op deze versie - moest je het toch 'uit' spelen* - bestaat een uitbreidingsset met extra kaarten én een '100% kinky' uitbreidingsset. Ook leuk!

Als je het nog niet hebt gespeeld, ga dan de uitdaging aan en geef je seksuele relatie een speelse boost.

Met 480 vragen en opdrachten ontdek jij en je partner wat jullie echt fijn vinden. Het spel begint met tedere, romantische opdrachten, gaat over in meer intieme opdrachten en eindigt met vurige opdrachten, waarbij alles mag en niets moet. 

Remmingen worden spelenderwijs doorbroken en grenzen op ontwapenende manier verlegd. Het spel is opwindend, direct en gedurfd, soms grappig maar nooit zonder respect. Alles in dit spel is optioneel en kan naar eigen voorkeur worden uitgevoerd.

Voordat het spel daadwerkelijk begint, spreekt elke speler zijn of haar ultieme verlangen uit. Dit kan een langgekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijt op bed. De winnaar ziet zijn of haar ultieme verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens laten uitkomen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.

Het spel is een aanrader voor iedereen die zijn seksuele relatie speels, intiem en uitdagend wil houden. En een ideaal cadeau om een weekendje weg mee in te zetten.

Wat nog het vaakst gebeurt is dat je het spel niet uitspeelt, omdat je ondertussen volop aan het vrijen bent. Ook goed, uiteraard!