Skip to main content

Tenga AftrekEitje

Tenga

€9.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Tenga eitjes zijn erg populair om als cadeautje te geven. Ze zien er erg schattig uit, onopvallend en klein, en zijn daarom de perfecte introductie in de wondere wereld van de masturbators.

Het elastomeer rubberen eitje is zeer flexibel en schuif je met het bijgeleverde staaltje glijmiddel zo over de eikel van de penis. Dat gaat echt vanzelf, en alle penissen passen er in!

Opgepast wel, het formaat is afgestemd op het formaat van een eikel. Het is niet aangewezen - al is het natuurlijk wel prettig - om er de hele schacht mee op en neer te gaan. Het zou namelijk te veel kunnen stretchen en dan scheuren. 

Kan u zich echt niet bedwingen, dan gaat u beter voor een groter formaat sleeve zoals een Sidekick, een Spinner of een Flip Orb.

Wat u aan de buitenkant ziet - dus het patroontje op de verpakking - is wat u als stimulatieribbel aan de binnenkant van het eitje aantreft. Er zijn dus heel wat varianten, zoals hartjes, ribbeltjes, golfjes... 

Hoe kiezen?

Als u het niet kent, maakt het niet zo veel uit welke u neemt. De verschillen zijn subtiel. Pas als u er een paar probeert, zult u een favoriet soort ribbel onderscheiden van een andere. Geniet vooral ook van de zoektocht! 

Pro tip: koop er twee heel verschillende, dan kan u meteen met het vergelijken beginnen.

Pro tip twee: Wil u er een vulva mee masseren, dan gaat dat ook. Keer dan de ribbeltjes naar buiten en schuif het ding over uw hand. Massageolie er op en masseren maar. ^^

One size fits all, trust us!
Het Tenga surprise eitje ziet er uit als een paaseitje. Eens uit de verpakking heb je een flexibel rubberen eitje met een opening, en een plastic tube met daarin een zakje glijmiddel, goed voor één Tenga-beurt.
Als u voorzichtig bent, kunt u het meerdere keren gebruiken. Als het scheurt, kan u het nog steeds gebruiken om de eikel te stimuleren.
Reinigen:
Na gebruik goed uitspoelen met water en zeep. Laten drogen aan de lucht. Eventueel terug in de harde schaal van het eitje opbergen.
Geen garantie.