Skip to main content

Fun Factory Amorino vulvavibrator

Fun Factory

€74.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Het elastiekje en de flexibele vorm van deze externe vibrator past zich aan de vorm van jouw vulva aan. Je stimuleert er zowel uitwendig als inwendig de beentjes van je clitoris mee. Bestseller!

Heel mooi duovibratortje, een van de favorieten van de vrouwelijke chief designer bij Fun Factory.

(Wist u dat niet van die beentjes? dan boekt u best snel een Fun Factory home party, u komt er alles te weten over de vrouwelijke seksuele anatomie!).

Amorino heeft wat weg van de pijl en boog van de liefdesgod Cupido. Het design is uniek, met ingewerkte tekeningetjes van een hart en een pijl, en een afneembaar trilboogje.

Amorino is een mooie handtasformaat duovibrator met de power van een grote. In totaal is de Amorino 17,3 cm lang met een diameter van 3,3 cm.

Het in te brengen gedeelte geeft druk op de G-spot, het bobbeltje bovenop zorgt voor plezierige stimulatie van de clitoris of (als u hem omdraait), de anus.

Amorino is zoals vrijwel alle Fun Factory speeltjes 100% waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde USB-lader.

Niet onbelangrijk detail: met één druk op de "FUN"-knop kunt u uw speeltje instant aan-, maar vooral ook meteen UIT zetten.

Altijd handig als u onverwacht bezoek krijgt, en een hele verbetering in vergelijking met vele andere uit-knoppen op vibrators!

Het speeltje telt 6 vibratiestanden (= intensiteit van de vibratie) en 6 vibratieprogramma's (variaties zoals pulsaties of op en neer gaande vibratiegolven).

 • Oplaadbaar en waterproof
 • Made in Germany
 • 100% medisch silicone
 • 17,3 cm - Ø 3,3 cm
 • Batterijen: Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader.
 • Onderhoud:Reinigen met toy cleaner zoals Pjur Med (anti-bacterieel, anti-viraal en anti-schimmel), of met water en een milde zeep. Mag in de douche of bad.
 • Tenminste 8 uur opladen voor het eerste gebruik. Als het lichtje van de lader uitgaat, is uw speeltje opgeladen. Nadien niet aan de stekker laten liggen, maar opnieuw laden. Nooit leeg opbergen. De Amorino heeft een reis-slot en komt zo ook toe, opdat hij niet per ongeluk in uw handtas zou gaan trillen. U zet het slot af door gelijktijdig op de "+" - toets en de "FUN" toets te drukken. Het slot activeren kan door gelijktijdig op de "-" - toets en de "FUN"-toets te drukken. Lees de gebruiksaanwijzing!
2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

 • 5
  Mijn favoriete speeltje

  Posted by Elke on 24th Apr 2020

  Dit is geweldig! Met of zonder rekker ben ik er super positief over. Ook als je je laat bedienen met dit speeltje is het fantastisch je kan er gewoon niets fout mee doen!

Videos Hide Videos Show Videos