Fun Factory Amorino vibrator

Product

Heel mooi duovibratortje, een van de favorieten van de vrouwelijke chief designer bij Fun Factory.

Het trillende bandje is bedoeld voor extra massage van de schaamlippen als u de vibrator uitwendig gebruikt, of van de "beentjes" van de clitoris als u de vibrator inwendig gebruikt.

(Wist u dat niet van die beentjes? dan boekt u best snel een Fun home party, u komt er alles te weten over de vrouwelijke seksuele anatomie!) van de vulva.

Amorino heeft wat weg van de pijl en boog van de liefdesgod Cupido. Het design is uniek, met ingewerkte tekeningetjes van een hart en een pijl, en een afneembaar trilboogje.

Amorino is een mooie handtasformaat duovibrator met de power van een grote. In totaal is de Amorino 17,3 cm lang met een diameter van 3,3 cm.

Het in te brengen gedeelte geeft druk op de G-spot, het bobbeltje bovenop zorgt voor plezierige stimulatie van de clitoris of (als u hem omdraait), de anus.

Amorino is zoals vrijwel alle Fun Factory speeltjes 100% waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde USB-lader.

Niet onbelangrijk detail: met één druk op de "FUN"-knop kunt u uw speeltje instant aan-, maar vooral ook meteen UIT zetten.

Altijd handig als u onverwacht bezoek krijgt, en een hele verbetering in vergelijking met vele andere uit-knoppen op vibrators!

Het speeltje telt 6 vibratiestanden (= intensiteit van de vibratie) en 6 vibratieprogramma's (variaties zoals pulsaties of op en neer gaande vibratiegolven).

Meer

Tenminste 8 uur opladen voor het eerste gebruik. Als het lichtje van de lader uitgaat, is uw speeltje opgeladen. Nadien niet aan de stekker laten liggen, maar opnieuw laden. Nooit leeg opbergen. De Amorino heeft een reis-slot en komt zo ook toe, opdat hij niet per ongeluk in uw handtas zou gaan trillen. U zet het slot af door gelijktijdig op de "+" - toets en de "FUN" toets te drukken. Het slot activeren kan door gelijktijdig op de "-" - toets en de "FUN"-toets te drukken. Lees de gebruiksaanwijzing!

Details

In totaal 17,3 cm lang met een diameter van 3,3 cm.
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader.
Reinigen met toy cleaner zoals Pjur Med (anti-bacterieel, anti-viraal en anti-schimmel), of met water en een milde zeep. Mag in de douche of bad.
100% medisch verantwoord, hygiënisch silicone, makkelijk te reinigen.

Reviews

10 op 10

Als trotse Loveware-consulent stuur ik mijn klanten steeds een mailtje 2 maand na hun aankopen. Dit is dé toy met de meest positieve commentaren! Ik krijg bijna altijd een score teruggezonden van 10 op 10. Een echte aanrader voor mensen die een eerste toy zoeken! Je kan zowel vaginaal stimuleren (zonder rekkertje) als uitwendig stimuleren (met rekkertje). Het rekkertje dient als extra stimulatie van de schaamlippen. Plezier verzekerd !!! ;) 

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
74,90EUR
Beschikbaar