Skip to main content

Fun Factory Fun Cup menstruatiecups

€34.90
(1 review)
Availability:
1 - 2 werkdagen

De nieuwe, ecologische en lichaamsvriendelijke manier om je menstruatie op te vangen. Vriendelijk voor je portemonne: Het equivalent van 4 tot 6 tampons per keer dat je de cup draagt! Gaat dus veel langer mee dan een tampon.

Vriendelijk voor je lichaam: glad en soepel medisch silicone dat zich aanpast aan je lichaam en je lubricatie en vaginale flora met rust laat. Gedaan met droogheid en irritaties achteraf. Vriendelijker voor het milieu: de silicone cup gaat jaren mee. 

De kit bevat telkens 2 cups en 1 opbergzakje, en laten je toe om de hele dag door 1 cup te dragen en/of deze discreet op het toilet door de 2de te vervangen. Het gepatenteerde Tyvec opbergtasje ademt, pluist nooit en is eenvoudig machinewasbaar!

WELKE CUP IS HET BESTE VOOR MIJ?
Weet je niet zeker of de FUN CUP SIZE B geschikt is voor jou? Laten we kijken. Vergeet niet dat elk lichaam anders is, en het kiezen van jouw maat is een kwestie van uitproberen. We hebben een paar suggesties hieronder en we raden aan te beginnen met de EXPLORE KIT als je het niet zeker weet.

MAAT A - Kleiner (5,3 cm, Ø 4 cm, 20 ml)
Stevige siliconen voor meer controle tijdens het inbrengen
Geschikt voor: licht bloedverlies, de vrouw die houdt van een kleinere cup, vrouwen jonger dan 30 die geen bevalling hebben gehad

MAAT B - Groter (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
Zachtere siliconen voor een comfortabele pasvorm die geschikt is voor zwaar bloedverlies
Geschikt voor: zwaar bloedverlies, vrouwen die een bevalling hebben gehad en/of ouder zijn dan 30

EXPLORE KIT (1 MAAT A & 1 MAAT B)
Geschikt voor: vrouwen die niet zeker weten welke maat ze moeten gebruiken en voor vrouwen die verschillende bescherming wil tijdens lichte dagen en zware dagen.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 4
    Hele fijne cup!

    Posted by Sarah on 12th Nov 2020

    Deze cups zitten echt super goed. Doordat ze ergonomisch gevormd zijn heb je geen last van het harde steeltje dat schuurt tegen de wand van je vagina. Ik keek wel een beetje op tegen het inbrengen maar uiteindelijk verliep het super vlot. Je hoort de cup ook vacuum zuigen waardoor je meteen weet of die goed zit. Verder voel je hem helemaal niet zitten. Ik ben super blij dat ik ben overgestapt naar deze cup! Kleine sidenote: ik (24 jaar met hevig bloedverlies en zonder kinderen) gebruik de small.

Videos Hide Videos Show Videos