Fun Factory Fun Cup menstruatiecups

€34.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
1 - 2 werkdagen

De nieuwe, ecologische en lichaamsvriendelijke manier om je menstruatie op te vangen. Vriendelijk voor je portemonne: Het equivalent van 4 tot 6 tampons per keer dat je de cup draagt! Gaat dus veel langer mee dan een tampon.

Vriendelijk voor je lichaam: glad en soepel medisch silicone dat zich aanpast aan je lichaam en je lubricatie en vaginale flora met rust laat. Gedaan met droogheid en irritaties achteraf. Vriendelijker voor het milieu: de silicone cup gaat jaren mee. 

De kit bevat telkens 2 cups en 1 opbergzakje, en laten je toe om de hele dag door 1 cup te dragen en/of deze discreet op het toilet door de 2de te vervangen. Het gepatenteerde Tyvec opbergtasje ademt, pluist nooit en is eenvoudig machinewasbaar!

WELKE CUP IS HET BESTE VOOR MIJ?
Weet je niet zeker of de FUN CUP SIZE B geschikt is voor jou? Laten we kijken. Vergeet niet dat elk lichaam anders is, en het kiezen van jouw maat is een kwestie van uitproberen. We hebben een paar suggesties hieronder en we raden aan te beginnen met de EXPLORE KIT als je het niet zeker weet.

MAAT A - Kleiner (5,3 cm, Ø 4 cm, 20 ml)
Stevige siliconen voor meer controle tijdens het inbrengen
Geschikt voor: licht bloedverlies, de vrouw die houdt van een kleinere cup, vrouwen jonger dan 30 die geen bevalling hebben gehad

MAAT B - Groter (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
Zachtere siliconen voor een comfortabele pasvorm die geschikt is voor zwaar bloedverlies
Geschikt voor: zwaar bloedverlies, vrouwen die een bevalling hebben gehad en/of ouder zijn dan 30

EXPLORE KIT (1 MAAT A & 1 MAAT B)
Geschikt voor: vrouwen die niet zeker weten welke maat ze moeten gebruiken en voor vrouwen die verschillende bescherming wil tijdens lichte dagen en zware dagen.

Videos Hide Videos Show Videos