Skip to main content

Flexibele peniskooi en packer

Oxballs

€49.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Op stock in de winkel.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Wil je wel eens spelen met kuisheid, maar wil je je penis niet meteen in een plastic of metalen kooitje met slot wurmen, dan is deze TPR kooi een aanrader. 

Deze wat grotere, flexibele peniskooi past iedereen en is erg comfortabel, maar hij houdt je erectie tegen. Je kan (heel) geil worden en harder worden, maar je kan geen erectie krijgen. Dus aan die primaire voorwaarde voor kuisheidkooitjes wordt voldaan. Vooraan de eikel is een opening voorzien zodat je kan urineren als je de peniskooi langer zou (moeten) dragen door de dag. 

Verder is deze heel anders dan de meeste kooitjes op de markt. Om te beginnen: er is geen sleutel of slot, de constrictie gebeurt zuiver door de stevigheid en de gebogen vorm van de kooi. De balzak blijft vrij, en kan je door de ring onderaan steken voor een lichte stretch en een leuk uitzicht.

Verder kan je elke aanraking wel voelen. En is er dus wel wat te beleven in het kooitje. Geen erectie krijgen betekent niet, dat je niet kan of mag klaarkomen, tenzij je dat zo met je meester(es) hebt afgesproken. Houd je een vibrator tegen het materiaal, dan voel je alles wel degelijk heel goed. Dat is niet per se zo met metaal en plastic kooitjes.

Aanbrengen is best door de ballen eerst door de voorziene opening te laten zakken - de opening is heel rekbaar - en daarna de slappe penis met glijmiddel in de kooi te passen. Je kan overigens met dit materiaal zowel watergebaseerd als siliconegebaseerd glijmiddel gebruiken, wat een grote plus is!

De flexibele peniskooi is doorzichtig en ziet er ook onder kledij indrukwekkend uit. Je kan de peniskooi inderdaad als een packer dragen of als vergroter van je normale 'pack'.

Deze flexibele peniskooi is makkelijk te reinigen met water en zeep, of een toy cleaner.

TPR rubber is vrij van weekmakers. Het is echter wel poreus en kan dus op den duur verkleuren. Goed wassen na gebruik is zeker de boodschap.

Te gebruiken met watergebaseerd of siliconengebaseerd glijmiddel. Nooit met natuurlijke oliën of vaseline gebruiken, want dat breekt het materiaal af.

Afmetingen ongeveer:

Totale lengte: 8,89 cm

Diameter van de opening voor de penis: 2,54 cm x 3,81 cm

Diameter van de opening voor de balzak: 2,54 cm

Videos Hide Videos Show Videos