Doxy - Number 3 Rechargeable Wand massager

€169.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen. Aanwezig in de winkel.
Adding to cart… The item has been added

Oplaadbare versie van de kleine Doxy nr 3. Met intens veel power, alsof ie toch in het stopcontact zit! Voordeel is natuurlijk dat je hem overal kunt gebruiken en overal mee naartoe kan nemen.

De Die Cast 3R Rechargeable Wand - zoals hij voluit heet - komt in naar keuze mat zwart of blue flame. Die laatste is een prachtig glanzend diepblauw met glinsters!

Je krijgt er ook een opmerkelijk mooie en stoere metalen opbergtube bij. Je kan er je Wand en de oplaadkabel in kwijt.

Wat is er nog bijzonder aan de kleine nr 3 Doxy's, behalve de intense power en het feit dat ze van stainless steel in Europa gemaakt zijn?

Je kan de ronde kop er af schroeven! Dus niet zomaar er af trekken. Dat is uniek, je vindt deze feature bij geen enkele andere Wand!

Handig om te reinigen, maar uiteraard ook om er alternatieve koppen op te kunnen schroeven. Doxy heeft vier speciaal voor de nummers 3 gemaakte opzetstukken, die apart verkrijgbaar zijn.

Zowel de snoerloze als de plug-in DOXY nummer 3's zijn een stuk lichter in de hand dan de grotere Wands, en dus gemakkelijker te manoeuvreren. De kleinere kop zorgt er ook voor dat je net iets gerichter kunt stimuleren en ook dat hij net wat meer welkom kan zijn tijdens partnerspel.

Hoewel kleiner in omvang, levert DOXY nummer 3 nog steeds de kracht en de zeer diepe trillingen waarvoor DOXY bekend is. Je moet het voelen om te geloven. We hebben ook nogal genoten van deze review. (met behoorlijk geil en toch zeer Brits audiofragment!)

 

- Enorme intensiteit

- Bijgeleverde oplaadkabel en mooie aluminium opbergtube

- Lichaamsveilige materialen

- Massief metalen behuizing (aluminium / titaniumlegering)

- LED verlichte knoppen

- Pulsmodus (schakel het apparaat in door de aan / uit-knop 3 seconden ingedrukt te houden voordat u deze loslaat - varieer de puls met de plus- en min-knoppen)

- Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk

- Niet waterdicht

- Afmeting : 28 cm lang met een kop van 4,5 cm

- Gewicht: 350 g (heel licht voor een metalen Wand van dit kaliber!)

- EU-stekker meegeleverd.

- Afkuisen met vochtige doekjes, de kop kan volledig verwijderd worden om onder de kraan te reinigen. 

- Meerdere opzetstukken verkrijbaar die je op de Doxy nr 3 kunt schroeven, dat is uniek! Zie ook onze video bij de plug-in Doxy. ;)

2 jaar garantie.