Secret Santa dag twee: 5 Stocking Fillers voor minder dan 15 euro

Secret Santa dag twee: 5 Stocking Fillers voor minder dan 15 euro

Posted by Rebecca Verreth on 7th Dec 2022

Secret Santa! Het kan gebeuren dat je een klein cadeautje moet kopen voor iemand van de kennissenkring maar je weet niet voor wie, of het mag maar rond de 15 euro kosten en je hebt geen idééé.

Een licht erotisch cadeautje dat nieuwsgierig maakt is altijd goed! Sekspositiviteit en aanleiding tot gesprek, in een door ons feestelijk ingepakt cadeautje dat gegarandeerd de hit van de receptie zal zijn. 

Onze 5 Secret Santa of Stocking Filler tips!

Sensations Massage Candle

Ideaal voor iedereen die van massage en romantiek houdt. 

Deze elegante kleine massagekaars kan je vaker gebruiken dan het kleine formaat doet vermoeden. Gemaakt met heerlijke plantaardige oliën, in Spanje en met zorg. 

De geur is die van frisse rozen en is ook de 'signature scent' van het merk Bijoux Indiscrets: Aphrodisia.

Tip: makkelijk mee te nemen in de toilettas voor een weekendje weg.

https://loveware.be/sensations-massage-candle/


Its A Match! 'Liquid Vibrator'

Met een knipoog naar het 'Tinder' daten! 

'It's A Match! is een geestig cadeautje voor Singles, om te anticiperen op een nieuwe ontmoeting*. Ideaal ook om teleurstellende dates mee te verwerken! ^^

Inmasseren voor een warm tintelend en licht trillend effect voor de glans clitoris. 

Tip: Op zoek naar een vaste partner, niet (alleen) naar seks? Eerst even masturberen voor je date doet je sterker in je schoenen staan. Je laat je dan minder door het sekspotentieel afleiden, en kan een beter oordeel vellen over het relatiepotentieel. ;)

https://loveware.be/clitherapy-liquid-vibrator/


Dés Coquins voorspel dobbelsteentjes

De meest stijlvolle erotic dice op de markt. In een organza opbergzakje en met een kaartje met tips, om voorspelopties die misschien niet meteen voor de hand liggen te proberen. 

De ene dobbelsteen zegt welk lichaamsdeel aan de beurt is, de andere wat er gaat gebeuren. 

Voordeel van erotische dobbelstenen en eigenlijk van alle partnerspellen is dat het toeval bepaalt wie initiatief neemt.

Een eenvoudige manier om eens iets anders te proberen, en zo meteen terug die spanning van iets nieuws te voelen samen. 

Tip: Aan jullie om er eventueel een derde dobbelsteen of een 'kop of munt' bij te nemen: die gaat bepalen wie gaat handelen, en wie zal ondergaan.

https://loveware.be/yesforlov-des-coquins-dobbelst...


Sexy Pills 

Een mysterieus cadeautje in de vorm van een grote 'pil'. Niet om te slikken deze 'sexy pill', maar om te openen en de inhoud te ontdekken: een flexibele huls in zacht rubber met aan de binnenkant nopjes of golfjes.

Bijgeleverd is een zakje glijmiddel. Bedoeling is het glijmiddel aan te brengen op de glans penis of vulva en ook aan de binnenkant van de sleeve. Je kan die dan heerlijk op en neer bewegen of masserende bewegingen mee maken. 

Met de hand uiteraard om de pill die dan weer op vulva of penis wrijft. Het is alsof je met een gladde massage te maken hebt die door de nopjes of golfjes structuur helemaal anders aanvoelt. 

Ideaal als kennismaking met toys voor de penis! Ook voor solo masturbatiesessies zeer leuk.

Tip voor samen: blinddoek je partner om de verrassing compleet te maken!

https://loveware.be/sexy-pills

You & Me 

De allereerste toy die vele koppels die voor het eerst op zoek gaan naar een speeltje voor sàmen overwegen, is een vibrerende erectiering. Zo een ring heeft beiden iets te bieden tijdens penetratieseks.

Voor de drager zorgt de ring - gedragen aan de basis van de penis - voor constrictie en dus een stevigere erectie. De partner kan genieten van het vibrerende tongetje door er zich strategisch tegenaan te vleien.

Deze vibrerende ring is van soepel silicone gemaakt, is makkelijk aan en uit te doen en de motor kan je uit de huls halen om de batterijtjes te vervangen de ring te reinigen.

Tip: Komt goed tot zijn recht als je als vrouw bovenop je partner gaat zitten, dus in cowgirl positie.

https://loveware.be/you-me-vibrerende-penisring/