Review Laya

Review Laya

Posted by Lovelycouple on 22nd May 2020

Een grote, stevige, vibrerende silicone dildo is zalig, maar soms wil je eens wat zachter spelen. Ik had zin in iets nieuws en het moest iets zijn wat me lang kon verwennen, me lekker kon doen klaarkomen en met meer voorspelfactor dan een gewone vibrator.

Zoals altijd had Rebecca weer iets in haar assortiment dat helemaal aan mijn wensen voldeed. De Layaspot raspberry rose heeft een heel onschuldige, vrouwvriendelijke vorm en bestaat in verschillende zachte kleurtjes. Gezien ik meestal voor roze en paarse kleurtjes ga werd het de raspberry-kleurige uitvoering.

Ruim tijd nemen

Speeltjes probeer ik liefst eerst zelf voordat ik ze tijdens het liefdesspel aan mijn minnaar introduceer (kwestie van dat hij anders zo’n idiote grijns opzet als ik ze niet aan de praat krijg). Dus dezelfde avond heb ik de slaapkamerdeur op slot gedaan (hij moet maar raden wat ik aan het doen ben :) en heb ik mezelf getrakteerd op mijn nieuwe speelgoed. Als je ermee begint te spelen is het nogal wennen moet ik toegeven. De eerste keer was het echt kwestie van er ruim tijd voor te nemen en te zoeken naar de goede plek en houding om er optimaal van te kunnen genieten. Het is natuurlijk altijd leuk om jezelf te verkennen en eens ik de juiste plaats gevonden had was het intens genieten en (verrassend vlug) klaarkomen.

Bij de tweede en derde keer waren de meerdere orgasmen overweldigend goed en ik denk dat mijn minnaar aan het gekreun te horen wel een idee had van wat zich in de slaapkamer afspeelde. De standen zijn ook superlekker om te gebruiken. Mijn favoriete manier is zachtjes beginnen met mezelf te bevredigen en eens ik op het juiste plekje zit gaat hij een paar standjes hoger of kies ik een programma uit dat bij mijn stemming past. Hij heeft echt veel standjes om te proberen, van kreunend klaarkomen tot druipnat voorspel. Het is best wel grappig dat er een ledje op zit waardoor je in het donker een rode gloed krijgt. (Volgens mijn minnaar was het ook leuk om naar te kijken in het donker.)

Jammer dat hij niet geschikt is om mee op restaurant te nemen. Daarvoor is er iets teveel geluid en net niet compact genoeg. Anders zou ik er zeker gebruik van maken, zo lekker voelt het.

Discreet uitzicht

Qua prestaties moet ik bekennen dat mijn realistic red vibrator me nog steeds net dat beetje intenser en vlugger kan doen klaarkomen omdat ik er helemaal vanbinnen van tril, terwijl de layaspot eerder zachtjes liefkozend aan het oppervlak blijft qua trilling. Naar mijn gevoel is de layaspot een vibrator voor de dagen dat je zin hebt in uitgebreid voorspel, in jezelf liefkozen, in een doorvloeiende reeks van orgasmen tot je uitgeput en zelfvoldaan in de lakens valt. Ik kon er beduidend langer van genieten dan van de realistic red vibrator. Het voelt gewoon veel lekkerder aan om mezelf te ontdekken en niet meteen op een orgasme getrakteerd te worden. Ook als het op uitzicht aankomt, is de vrouwvriendelijke layaspot mijn favoriete vibrator.

De slaapkamerfactor is vrij discreet. Als je het zo op het nachtkastje ziet liggen moet je het al kennen om op het eerste zicht te zien waarvoor hij dient. Dit kan dus zonder problemen blijven rondslingeren. En gezien zijn zachte vorm zal je minnaar ook niet bij het zien ervan het gevoel krijgen dat hij ermee moet kunnen concurreren in bed zoals bij een grote silicone vib :) . Hij is prima geschikt om met twee te spelen omdat je er niet door genomen wordt zoals bij een gewone vibrator en in bepaalde standjes kan hij lekker tegen je klit terwijl je poesje genomen wordt. Best begrijpelijk dat dit een dergelijk succes is op de loveware homeparty’s.