Reportage over onze Handjob en Blowjob workshop

Reportage over onze Handjob en Blowjob workshop

Posted by Rebecca Verreth on 29th Jan 2020

Al in 2011 organiseerde Loveware voor het eerst een workshop "aftrekken" in ons land. In het begin waren het slechts enkele moedigen die zich inschreven.

Sindsdien zijn er naast de aftrek- ook de pijptechnieken bijgekomen, en wordt de workshop steeds beter en ook bekender. Zonder twijfel door mond op mond reclame. Nee, serieus, want 'echte' reclame kun je niet maken voor zulke volwassen thema's. 

We noemen hem nu 'handjob en blowjob' - what's in a name -, en hij wordt gegeven door Joke Van Cuyck, oud-consulente van Loveware party's, die er zich met Yoni's Corner in gespecialiseerd heeft.

Al onze workshops voor volwassenen gaan door op de eerste verdieping van onze feministische seksshop in Mechelen, in een aangename sfeer met een drankje erbij.

Hoe het er aan toe ging tijdens die allereerste workshops, kan je lezen in deze reportage van toen:

Schrijf je je graag in? We raden je aan om een of meerdere van je beste vriendinnen of vrienden* op te trommelen, als voorbereiding een aperitief te nemen en dan met opperbest humeur naar de winkel te komen. 

De winkel blijft open en als deelnemer aan de workshop krijg je 10% korting op je aankopen die avond zelf. 

Inschrijven kan via onze Eventbrite pagina.

* Ja, deze workshop staat ook open voor mannen, op voorwaarde dat het onderwerp relevant is en je dus graag wil leren hoe je een man beter kan aftrekken en pijpen.