New York Times noemt de Magic Wand Rechargeable de 'beste vibrator’

New York Times noemt de Magic Wand Rechargeable de 'beste vibrator’

Posted by Rebecca Verreth on 7th Aug 2020

De New York Times houdt wel van de Magic Wand. Een paar jaar terug stond deze iconische Wand Massager al op de cover als één van dé elektronische gadgets van de 20ste eeuw. 

En nu roepen ze de herlaadbare versie ervan uit tot de beste vibrator die er is, meer bepaald de "Beste vibrator voor stimulatie van de clitoris".

"Na 90 uur van research - interviews met sekstoyreviewers, crowdsourcen van meningen van gebruikers, en analyse van de gegevens van zeven vrijwilligers die tenminste 15 verschillende modellen hebben geprobeerd - concluderen we dat de draadloze Magic Wand Rechargeable de beste vibrator is voor stimulatie van de clitoris”, aldus auteur van het stuk Bianca Jarvis.

De oplaadbare Magic Wand is een nieuwe versie van de Magic Wand original - met een oplaadbare batterij die lang meegaat, waardoor hij overal mee naartoe kan worden genomen (behalve in het water)! 

Vergelijkbaar in grootte en vorm met het origineel met snoer, maar dan met een zachte siliconen kop, een flexibele nek en een batterij die lang meegaat en een vermogen levert tot 6300 RPM. De oplaadbare Magic Wand werkt ook terwijl hij is aangesloten en wordt opgeladen.

Testers die aan de beoordeling van de Times hebben bijgedragen, beoordeelden toys op basis van een aantal zaken zoals de power om een orgasme uit te lokken (duh!), meerdere of variabele snelheden, gemaakt van hoogwaardig, gemakkelijk te reinigen, niet-poreus lichaamsveilig materiaal; een lange batterijduur hebben; en intuïtieve functies, dus gebruiksvriendelijkheid.

Volgens Jarvis biedt geen enkele toy andere hetzelfde niveau van pure power en intensiteit. Hoewel de oplaadbare versie een hogere prijs heeft dan de originele Magic Wand, vindt Jarvis dat "het de extra kost waard is".

Lees hier de volledige beoordeling van de New York Times van de Magic Wand Rechargeable - en een beoordeling van andere producten die in het onderzoek zijn beoordeeld.

Meer info bij Loveware - kom er eens aan voelen in de winkel! - of surf naar magicwandoriginal.com