Kom naar onze Pop-Ups in juli!

Kom naar onze Pop-Ups in juli!

Posted by Rebecca Verreth on 20th Jun 2023

Nog eens een babbeltje slaan met Rebecca van Loveware? De nieuwste toys en accessoires bekijken? Deelnemen aan een initiatie van één van onze adult sex ed workshops? 

Noteer zaterdag 22 juli of zaterdag 29 juli vanaf 13u in je agenda. Want op die twee middagen houden Loveware en Kinky Workshops open deur met op 22 juli een Pop Up in Mechelen bij Conventus*! en op 29 juli één in Lovendegem niet ver van Gent (Oost-Vlaanderen).

Rebecca van Loveware en Tessa en Jan van Kinkyworkshops heten je van harte welkom en brengen info over onze workshops en initiaties en ook de nieuwste toys van Loveware en Fun Factory Party mee. Natuurlijk zijn we ook zelf aanwezig om je te adviseren.

Voor de boekers hebben we een speciale actie in petto. Als je op de dag zelf een toekomstige workshop of een Fun Factory Party boekt, ontvang je een exclusief cadeau dat je geleverd krijgt met de bestellingen van de party of op de workshop! Op elke locatie zijn er ook FUN Party consulenten aanwezig. 

Outlet

Naast de toys, accessoires uit de nieuwste collecties en de workshops, is er is ook een outlet met directe verkoop aan zachte prijzen van uitdagende lingerie en andere items die uit collectie gaan, samen met unieke BDSM-items, maskers, pasties, lederen bondage items... die je niet op de website kan terugvinden!

Op de foto een voorproefje van de stijl BDSM items die je kan terugvinden in de outlet. 

Dus, als je op zoek bent naar iets speciaals en spannends, dan is dit jouw kans om je collectie uit te breiden. Op de dag zelf kan je cash of via Payconiq betalen.


Workshops

Een aantal boeiende workshopinitiaties staan voor je klaar, met onderwerpen die je nieuwsgierigheid zullen prikkelen. Opgelet: dit zijn géén volledige workshops van 1,5 tot 2,5 uur, maar wel voorproefjes van telkens maximaal een half uur.

We willen je er wel op wijzen dat alle workshopinitiaties snel volzet zullen zijn voor wat betreft vooraf inschrijven. We houden daarom telkens minimaal vier plaatsen beschikbaar voor op de dag zelf! 

Ga naar onze Google Form voor de meest recente info!

Dus, als je er toch echt wel graag bij wilt zijn, kom dan op tijd en schrijf je meteen in bij aankomst. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt! Lukt het niet, dan kan je ter plaatse de data van de toekomstige (betalende) workshops bekijken en je inschrijven.


Workshopinitiaties, programma Mechelen op 22 juli

- 13.30u: Penismassage (= aftrekken)

- 14.15u: Floggers (= Impact Play)

- 15.00u: Zelfbondage  (= Nieuw) 

- 15.45u: Bootie Toys (= Introductie tot anale- en prostaattoys en praktijken)

- 16.30u: G-spotmassage (= G-Spot en Vrouwelijke Ejaculatie)

- 17.15u: Bondage 

Wanneer?

Zaterdag 22 juli vanaf 13u tot 18u

Waar?

Conventus in Mechelen, Geitestraat 32. 

Met paëlla en drankjes verkrijgbaar aan democratische prijzen, en buitenterras om even uit te blazen, gelegen midden in het centrum van Mechelen. Parkeren best op de één van de ondergrondse parkings, of neem de trein. De locatie is op een kwartier wandelen van het centraal station gelegen. Conventus is een co-working plek.

Google maps

Workshopinitiaties, programma Lievegem op 29 juli:

- 13.30u: Penismassage (= aftrekken)

- 14.15u: Floggers (= Impact Play)

- 15.45u: Bootie Toys (= Introductie tot anale- en prostaattoys en praktijken)

- 16.30u: G-spotmassage (= G-Spot en Vrouwelijke Ejaculatie)

- 17.15u: Q&A Sessie Polyamorie (= open relaties = NIEUW!)

Wanneer?

Zaterdag 29 juli vanaf 13u tot 18u

Waar?

Wondernest, Neerstraat 28 in 9921 Lievegem. 

Met beperkt drankjes voor tijdens de workshops, knabbeltjes en een mooie tuin en buitenruimte om even uit te blazen. Midden op de boerenbuiten niet ver van de E40, vlot bereikbaar en parking aanwezig. Wondernest ook bekend als Carton-Fou is een ingerichte schuur met zitzolder, keuken en tuin.

Google maps


De locaties zijn telkens besloten en gezellig. 

Langskomen is vrijblijvend! Inschrijven voor de workshop initiaties is verplicht, en dat kan via deze Form: https://forms.gle/erHDSifMqQ9eL6Pm9

Als de workshops volzet zijn, kan u de dag zelf nog kijken en inschrijven. We houden er plaatsjes voor vrij. Wees er dan wel vroeg bij, want wie eerst komt, eerst maalt.

Tot dan! We kijken er naar uit. ^^


Rebecca, Mathias, Els, Tessa en Jan