Skip to main content
7 manieren om de VIM WAND te gebruiken

7 manieren om de VIM WAND te gebruiken

Posted by Rebecca Verreth on 6th Jun 2024

De Ultieme Wand?

Wij zijn fan van Wands - de True Magic Wand van Vibratex (voorheen van Hitachi) is al jaar en dag een favoriet van Rebecca en werd nooit echt door een andere fabrikant geëvenaard. Tot... Fun Factory met de VIM op de proppen kwam. Een lichtere, mooiere, bevredigender wand in een compacter formaat. Wij zijn nu helemaal om: VIM staat misschien niet boven onze geliefde Magic Wand, maar toch zeker ernaast.

Enkele redenen waarom we fan zijn op een rijtje:

- De VIM is de meest ergonomische van alle Wands. Hij heeft een dunner handvat en is lichter dan alle vergelijkbare grotere Wands op de markt.

- De meest comfortabele. De golvende kop van de VIM, volledig van siliconen, pakt glijmiddel voor jouw comfort, wat betekent dat je geen barrière tussen jou en het speeltje hoeft te plaatsen.

- Het minst vermoeiend. Het gewicht van de VIM is geconcentreerd in de kop, waar het de vibraties versterkt, en niet in het handvat, zodat je niet moe wordt.

- De krachtigste. VIM heeft een gepatenteerde verzwaarde motor die diepe masserende vibraties levert bij elke snelheid, zelfs de zachtste.

- De meest veelzijdige. VIM heeft een breder scala aan vibraties dan andere speeltjes. Pas elke instelling of programma aan door de knoppen [+] of [-] ingedrukt te houden om traploos de perfecte intensiteit te vinden.

- Het is ook de stilste! De VIM is zelfs 50% stiller dan de meest bekende concurrent, voor maximaal plezier met een minimum aan geluid.

7. MANIEREN OM DE VIM WAND TE GEBRUIKEN

1. Clitorale stimulatie

Clitorale stimulatie is over het algemeen waar de meeste mensen een Wand voor gebruiken. Druk gewoon de kop van de VIM tegen je vulva, buitenste schaamlippen of meer direct tegen je clitoris. Verken verschillende snelheden en vibratiestanden. Probeer verschillende posities, op je rug of rol op je buik om tegen de Wand te wrijven.

2. Om het plezier te verhogen

Een Wand op jezelf gebruiken terwijl je partner je kust of streelt is een geweldige manier om verlangen op te bouwen en je voor te bereiden op penetratie. Zodra je je ontspannen en opgewonden voelt, kan je partner beginnen met je te penetreren, op welk moment je de VIM kunt verwijderen, of je kunt hem blijven gebruiken tijdens de penetratie.

3. Om het plezier te verhogen bis

De VIM tegen de voet van je dildo plaatsen, of van je buttplug, doet de toy gegarandeerd over de hele lengte trillen. Heb je een buttplug of dildo met balletjes binnenin, dan gaan die onder de invloed van de diepe frequentie vibraties van de VIM dansen en stuiteren binnenin de toy. Te testen!

4. Voor de penis

Je kunt de VIM overal op de penis aanbrengen waar dat goed voelt, maar veel mensen vinden stimulatie direct op het frenulum prettig. Dit specifieke gebied van de penis is extreem gevoelig. Vergeet niet dat je niet meteen klaar hoeft te komen. VIM is perfect voor Edging, om dicht bij een orgasme te komen maar het dan uit te stellen.

5. Tepelstimulatie

Als je gevoelige tepels hebt, kan de zachte aanraking van een vibrerende Wand tegen je tepels ongelooflijk zijn.

6. Anale stimulatie

De VIM kan zorgen voor anale stimulatie en plezier door hem buiten de anus of het perineum te houden. Het perineum is het gevoelige gebied tussen de geslachtsdelen en de anus.

7. Ontspanningsmassage

Laten we niet vergeten dat de Wand oorspronkelijk een lichaamsmassage-instrument is, dus het is leuk om het te gebruiken tijdens erotische massages. Vraag je partner om naakt op de buik te gaan liggen en begin met de laagste vibratie. Zodra je partner zich ontspannen voelt, kun je de trillingen verhogen en in de knopen in de rug masseren.

Je vindt de VIM en alle details en links naar reviews hier: https://loveware.be/fun-factory-vim-wand