Rubrieken

Gezocht: Testers voor "Elixir de Couple"!

Gezocht: testers van het nieuwe ELIXIR DE COUPLE van YESforLOV

Ik ben grote fan van het merk YESforLOV. Hun 2-in-1 gels, glijmiddelen en massageoliën zijn vele malen beter dan de gangbare, bekendere merken die je bij de drogist of apotheker kan vinden. 

Nieuwe workshop!

Lang verwacht en binnenkort is het zo ver: Loveware organiseert nu ook een tegenhanger van de workshop pijpen en aftrekken, namelijk ééntje over de vrouwelijke seksualiteit, speciaal voor mannen die hun aanpak en technieken (nog) willen verbeteren. Vrouwen zijn ook welkom.

Review BDSM voor Beginners workshop

Poepeklets.be is een Vlaamse website over erotiek en seksualiteit.

Een van die fijne Poepekletsers (het moest er van komen) woonde onze workshop BDSM voor Beginners bij. Ongetwijfeld om beter op poepen te leren kletsen.

Review Sharevibe

Hallo!

Mijn naam is Neoza, ik ben samen met Bieke. Wij studeren nog en wonen samen op kot in Gent.

Bieke en ik hadden al geëxperimenteerd met strapless strapons. We hadden enkele heel goedkope versies gekocht om eerst eens te testen. De resultaten van de goedkope strap-ons vielen wat tegen, maar we voelden dat met een betere strap alles gemakkelijker zou gaan. Hierbij onze bespreking van de Sharevibe van Fun Factory!

Aanraders voor koppels

Mijn absolute aanraders voor koppels   Samen in pyjama naar tv kijken is gemakkelijk, maar niet per se goed voor uw relatie.

Mijn toppers voor vrouwenlichamen

 

Mijn aanraders als je jezelf een cadeau wil doen waar je wat aan hébt, of als je de vrouw van je leven gewoon ontzettend graag ziet genieten.*

Mijn nr. 3 : VIBEASE uitwendig vibratortje

 

Top drie mannentoys!

Mijn persoonlijke top drie voor een "gift that keeps on giving"

Je Joue geeft Sexpositieve draagtas cadeau

Je Joue is een Brits merk dat een héél belangrijk aspect in vibratorland onder de knie heeft. Hun motoren zijn "rumbly", dus diep, in plaats van "buzzy", d.w.z. oppervlakkig. Dat soort motoren geeft vibraties die tenminste ergens komen (en waar je mee kunt thuiskomen). 

Bestsellers Fun Factory nu in classy zwart!

Vanaf nu verkrijgbaar in de winkel, online, en via onze FUN party's: de Blackline versies van de populairste Fun Factory toys. Heel erg elegante versies zijn dit, in mooi mat en glanzend zwart uitgevoerd.

Black Friday Deal op Fun Factory

Er wordt maar heel zelden korting gegeven op de geweldige Fun Factory toys. Dus is dit een buitenkans!

Nieuwe reacties

Nieuwe data 2018: dinsdagen 16 januari, 13 februari (daags voor Valentijn!) en 13 maart.
over Workshop handjob en blowjob
Rebecca
Een review van een van de eerste edities van deze workshop vindt u hier.
over Bondage voor Dummies 1
Rebecca
Dag Kris,Wijzelf kunnen natuurlijk niet onderhandelen, maar zijn wel al meer dan 14 jaar ermee bezig, dus kunnen je zeker een aantal tips geven. Op de eerste workshop ontvang je ook een klein documentje met de belangrijkste veiligheidsregels en een...
over Bondage voor Dummies 1
bondageworkshops
Dag Matthias, Bedankt voor je enthousiaste reactie. Sinds een tijdje is er inderdaad een vervolg op de dummies 2.Onze eerstvolgende workshop "bondage for dummies 2" zal doorgaan in april 2017
over Bondage voor Dummies 1
bondageworkshops
je kan kijken op de facebookpagina van de bondageworkshops en hen een berichtje sturen, ik denk wel dat ze je wegwijs kunnen maken!
over Bondage voor Dummies 1
Rebecca
beste, ik heb totaal geen ervaring maar wel interesse; kan je me nadien eventueel iemand aanbevelen om concreet dat te mogen ondergaan? thx
over Bondage voor Dummies 1
krisdb
Hoi! Heb je hem ontgrendeld? (tegelijk op de plus knop en de FUN knop duwen). Als je hem echt niet aan de praat krijgt, is er altijd de garantie. Je gaat er best terug mee naar de verkoper om een nieuw exemplaar te krijgen. Op alle toys heb je twee...
over Pearly vibrator (oftewel, yes, yes, oh yesssss!!)
Rebecca
Hallo, Ik krijg dit apparaat niet aan de gang helaas.. Soms vibreert hij even als ik op de rode knop druk, maar vervolgens houdt hij ermee op. Ik heb hem net, dus misschien is hij niet lang genoeg opgeladen? Ben zó benieuwd! Gr. M.
over Pearly vibrator (oftewel, yes, yes, oh yesssss!!)
Anoniem
Nog maar pas gekocht en meteen getest....een vibrator die met niets te vergelijken is . Zelfs wanneer je een doorgewinterd vibrator kenner bent zullen we maar zeggen ,is dit wel even wat anders. De trillingen verspreiden zich niet enkel over...
over Rechargeable Magic Wand Vibrator
Anoniem
Geweldige combinatie de wedge en de ramp. Bijzonder comfortabel om op te liggen en sensueel qua uitzicht.Verschillende standjes zijn makkelijk en voelen geweldig aan.Wij hebben bijna geen seks meer zonder dit te gebruiken. Voor de vrouw is het een...
over Liberator Ramp / Wedge Combo
V & F

Lovelycouple

Ik ben
Speeltjes zullen niet op magische wijze al je problemen oplossen, maar ze helpen om tijd voor elkaar te maken. Om te laten zien dat je nog steeds intense gevoelens hebt en verlangt naar passie en aandacht. Wanneer was de laatste keer dat je een rode roos kreeg? Je laatste massage? Je laatste keer samen onder de douche waarbij je je er niet druk om maakte dat je haar niet nat mocht worden maar je gewoon genoot van gestreeld te worden? De laatste keer dat je van de wereld was toen je intens klaarkwam en je je tegen je partner aannestelde om liefkozend aangeraakt te worden als naspel? Voor al die momenten zijn een berichtje dat zegt waar je naar verlangt en een eenvoudig speeltje al magische ingrediënten. Neem gewoon een streelveertje Niets anders dan een pluimpje en toch iets wat ervoor kan zorgen dat je tijd voor elkaar maakt. Kies zelf of je je laat verwennen of je degene bent die genot schenkt. Ga liggen, ontspan je en denk aan niets anders dan de paar centimeters van je huid die zijdezacht verwend worden. Laat horen dat je het fijn vind, dat je geniet en geef je over aan je geliefde. En moest je nu zo ontspannen zijn dat je toch in slaap valt, dan is er nog altijd morgen om met een stout SMSje (of fotoberichtje als je durft) te laten zien hoe je genoten hebt.
Laatst Geschreven
Bespreking We-Vibe Touch
Favoriete toys
Zijden blinddoek van Regards Indiscrets
Op mijn nachtkastje
Tracy Cox Super hot sex

Erik

Ik ben
Ik ben een sportieve dertiger met een gezonde appetijt. Ik houd van vrouwen. Ik vind ze gewéldig. Maar ga ze nooit kunnen doorgronden.
Laatst Geschreven
Review Dirty Diaries
Favoriete toys
Madame Cinq
Op mijn nachtkastje
Boeken, boeken, boeken...