Sportsheets Kinky Pinky Cuffs with Tethers

Sportsheets

€27.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available
Adding to cart… The item has been added

Maak (opnieuw?) kennis met de Kinky Pinky Cuffs - ooit een absolute bestseller op onze homeparties, die opnieuw haar intrede heeft gemaakt in onze webshop.

Deze dieproze boeien zijn perfect voor degenen die hun eerste stapjes zetten in de wereld van bondage. Ze zijn heerlijk zacht, passen bij aan alle polsen en enkels en vereisen geen extra accessoires zoals touwen, haken of karabijners. 

Met de Kinky Pinky Cuffs kun je eindeloos variëren in je spel. Bevestig ze gemakkelijk met de bijgeleverde tethers (lange linten die aan de boeien zelf hangen) om de poten of spijlen van meubels in je slaapkamer, woonkamer, keuken en waar je maar wil. Ze zijn compact op te bergen voor een spannend weekendje weg.

De ingenaaide linten zijn lang genoeg voor vele vastbind toepassingen, maar je kan ze ook aan mekaar vast maken. Koop twee paar en je kan nog meer fantasieën uitvoeren, zoals enkels aan polsen vastmaken.

De Kinky Pinky cuffs sluiten snel, zacht maar stevig met velcro, als je er aan trekt of tegen worstelt komen ze niet zomaar los. Het voordeel van velcro is wél dat de partner je heel snel kan losmaken, moest je dat willen.

Specificaties: de Kinky Pinky Cuffs hebben een afmeting van 5 x 25 cm en worden geleverd met tethers van 91 cm. Het materiaal is fluweel en polyester.