Skip to main content
Doet een massagekaars pijn en blijft de olie niet plakken?

Doet een massagekaars pijn en blijft de olie niet plakken?

Posted by Rebecca Verreth on 9th Oct 2024

Massagekaarsen zijn speciaal ontworpen om bij verhitting te smelten in een warme, huidvriendelijke olie. Bij het aansteken van de kaars, smelt de was en verandert in een aangename massageolie, die een perfecte basis biedt voor een ontspannende en intieme massage. 


De twee soorten YESforLOV massagekaarsen 

De YESforLOV massagekaarsen zijn gemaakt in Frankrijk, van natuurlijke ingrediënten zoals soja- en bijenwas, gecombineerd met regenererende oliën. 

Affolante Massagekaars

De Affolante massagekaars heeft een unieke geur met een hart van bloemen en specerijen, aangevuld met warme en oosterse noten. Deze combinatie creëert een betoverende ambiance die perfect is voor een romantische avond. 

- Toepassing: Voor een optimaal gebruik, steekt u de kaars ongeveer 10 minuten van tevoren aan. Dit laat de was smelten tot een olie. Wanneer de temperatuur prettig aanvoelt, kunt u de olie direct op de huid van uw partner gieten of met uw handen aanbrengen.

- Voordelen: Deze kaars is ideaal voor een intieme sfeer, en helpt om een gevoel van sensualiteit en volheid te creëren. De geur is diep en opwindend, wat bijdraagt aan de romantiek van het moment.



Enivrante Massagekaars 

De Enivrante massagekaars heeft daarentegen een tropisch en zonnig parfum. Met noten van tiare bloemen en frangipane, samen met de exotische geur van monoï en witte thee, nodigt deze kaars uit tot warme en sensuele momenten. 

- Toepassing: Ook hier geldt dat je de kaars 10 minuten voor gebruik aansteekt. De olie die vrijkomt, is warm en zacht, wat bijdraagt aan een ontspannen massage-ervaring. 

- Voordelen: Deze kaars is perfect voor wie houdt van zoete en florale geuren, en creëert een lichte en vrolijke sfeer. De geur heeft een uitnodigend karakter, waardoor het de ideale keuze is voor een gezellige, intieme setting.


Veelgestelde vragen 

Doet een massagekaars pijn?

Nee, de olie die ontstaat bij het smelten van de kaars is warm, maar niet heet, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verbranding. 

Blijft de olie niet plakken op de huid? 

De massageolie smelt bij lichaamstemperatuur, waardoor je een zijdezacht gevoel ervaart zonder plakkerigheid. 

Hoe vaak kan je de kaars gebruiken?

De keramieken potjes bevatten 125 g product, goed voor 20 tot 25 massages. De olie brandt heel 'schoon', zonder roet of afzetting, en kan helemaal op tot aan de bodem zonder verlies aan kwaliteit of verlies van geur.

Zijn dit ook geurkaarsen?

Hoewel ze heerlijk geuren, parfumeren ze niet voldoende om geurkaars genoemd te worden. De geuren blijven subtiel. De kaarsen alleen branden omwille van de geur zou zonde zijn, zie het als voorspel maar blaas de kaars liever uit wanneer u voldoende product heeft. De olie is heel rijkelijk en gaat lang mee.

Massagekaarsen van YESforLOV bieden een unieke en sensuele ervaring. Ze zijn ontworpen om een intieme sfeer te creëren en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor de huid. Of je nu kiest voor de Affolante met zijn diepe, oosterse geur of de Enivrante met zijn zonnige, tropische aroma, je kunt rekenen op een kwaliteitsproduct dat bijdraagt aan ontspanning en genot. 

Benieuwd? Bestel onze massage kaarsen van YESforLOV met kortingscode 'special' aan 20% korting in oktober 2024. Opgelet: verslavend!