YESforLOV Délicieux Pinceau pour le Corps

€24.90
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
1 - 2 werkdagen
Adding to cart… The item has been added

Délicieux Pinceau pour le Corps van YESforLOV is een speels product speciaal voor orale seks en zo ontworpen dat sensaties en smaak aan mekaar gekoppeld worden.

Het penseel is lekker dik en voelt bij zachte strijkbewegingen heel sensueel aan op je huid, zeker op je intieme huid zoals op de schacht van de penis of op de schaamlippen. 

Je kan het penseel 'open' of 'toe' draaien zodat er wel of geen olie op de huid terecht komt en je kan het penseel achteraf gewoon onder de kraan wassen. Geen geklieder!

De 'olie' is lekker, eetbaar en wordt warm als je met je lippen in de buurt komt. Niet plakkerig of zeemzoet, wel een echt lekkere toets die je aanzet om met plezier te gaan likken! 

Als extraatje wordt een zakje met knettersnoep meegeleverd, zodat de orale seks een verrassend en grappig feest van sensaties wordt.

In vier varianten : Pomme Framboise (appel framboos), Citronnade (een beetje zoals Napoleonsnoepjes maar dan zoeter), Fruits Rouges (rood fruit) en Barbapapa (suikerspin!).

50 ml + Sexy Candy Explosion

De producten van het merk YESforLOV zijn exclusief bij Loveware en via Fun Factory Party's verkrijgbaar. Ze beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen zowel qua inhoud en functionaliteit als wat de verpakkingen en flacons betreft. Alles is 100% gemaakt in Frankrijk.