G-spot seminar voor koppels

Product

Een informatieve avond met informatie, technieken en persoonlijk consult over de G-spot en hoe haar te stimuleren.

Met individueel advies van experte Deborah Sundahl (VS) voor koppels. 

Waar? Lov eware Shop Mechelen, Graaf Van Egmontstraat 5 in 2800 Mechelen. Parkeren in de straat of in een van de betaalparkings in het centrum.

Wanneer: Woensdag 23 november 2016 van 20:00u tot 22:30u.

Kostprijs: 40,00 euro per persoon.

Voertaal: Engels. 

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67.

Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend.

Meer

Het bestaan van de G-spot wordt in de pers voortdurend in twijfel getrokken. Nochtans hebben alle vrouwen er één en kreeg ze in 2001 de medische term "vrouwelijke prostaat" mee. De G-spot is een anatomische realiteit en zou daarom niet langer "een mythe" mogen zijn. Wat meer is, net als mannen kunnen alle vrouwen (leren) ejaculeren. Dat zegt Deborah Sundahl, auteur, pionier in sekseducatie en experte ter zake. Deborah gaf talloze workshops over het onderwerp en schreef er ook het boek: "Female Ejaculation and the G-Spot: Not Your Mother's Orgasm Book!" over.

Details

Om het maximum uit de avond te halen, raad ik aan het boek Female Ejaculation & the G-spot te lezen en de oefeningen in de praktijk te brengen. Verkrijgbaar in de winkel en online. Vraag Deborah om het boek te signeren!

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
40,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
21/11/2012 - 22:42

Het bestaan van de G-spot wordt nog voortdurend in twijfel getrokken. Nochtans werd de G-spot in 2001 erkend als een functioneel vrouwelijk orgaan en kreeg ze de medische term "vrouwelijke prostaat" mee. De G-spot is een anatomische realiteit en niet langer een mythe.