Workshop vrouwelijke seksualiteit

Tickets te koop via loveware.eventbrite.com

(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Voor de data kijk op onze Facebook page bij Events en op loveware.eventbrite.com
Leerrijke workshop van en met Vanessa Desmet over vrouwelijke seksualiteit - de meeste edities raken snel volzet dus wees er snel bij <3
 
Wil je graag iets bijleren over de anatomie van de vrouwelijke geslachtsdelen, haar wondermooie erectie en welke communicatie, aanwezigheid en aanraking deze helpen ontspannen en bloemen? Als vrouw en als lichaamsgerichte seksuologe deelt Vanessa graag haar kennis met je.
 
Naast de 'les' over anatomie, opwinding en orgasmepatronen, is er ook ruimte om als groep in gesprek te gaan op basis van specifieke vragen die spelen bij ieder van ons. Dit is een informatieve, maar ook gezellige namiddag, waar we op een speelse manier gaan bijleren. Je gaat met heel wat praktische kennis weer naar huis ;)
 
 
----------------------
 
PRAKTISCHE INFO
 
----------------------
 
Tijdens deze sessie kunnen expliciete beelden aan bod komen. We verwelkomen mannen en vrouwen (18+) met een open & respectvolle houding.
 
 
Welkom 13:45u / Start 14:00u / Einde 17:00u
 
Investering: 55 euro
 
Maximum 12 plaatsen
 
Je plaats is bevestigd bij betaling.
 
 
----------------------
 
VANESSA DE SMET
 
----------------------
 
Vanessa is opgeleid als psychoseksueel somatische therapeute, somatic sex educator en STREAM (scar tissue & holistic pelvic health) begeleider. Ze werkt rond thema's als levenskracht, seksualiteit en intimiteit. Op dit moment specialiseert ze zich in educatie van littekenweefsel verzorging, postpartum en de holistische zorg van het bekkengebied. Ze is in opleiding als Arvigo (mayan abdominal massage) therapeute.
 
 
Naast haar workshops en online trajecten, ontvangt ze mannen en vrouwen voor 1:1 sessies in de groepspraktijk in Antwerpen en de prive praktijk in de regio van Gent. Je kan bij haar terecht voor zowel therapeutische, educatieve als fysieke ondersteuning. Om samen op onderzoek te gaan binnen je relationele-, intimiteit- en seksualiteitsbeleving of te kijken naar je bekkengebied, pijn, en/of littekens.
 
 
www.vanessadesmet.com
 
 
Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67.

Videos Hide Videos Show Videos