Workshop Vingeren met Miss Poppie

€40.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Indien u de workshop niet kunt aankopen, betekent dit dat hij volzet is. Volg onze Social of schrijf je in op de Nieuwsbrief om de nieuwe data als eerste te weten te komen.
Adding to cart… The item has been added

Nieuw bij Loveware: de workshop Vingeren, met de bekende seks en sekstoyblogster Ruud Poppe. Het is dé gelegenheid om al je vragen te stellen en de kneepjes van het vak te leren.

Coronaproof, dat wil zeggen in een groepje van maximaal 6 personen met genoeg afstand tussen de eventuele bubbels. Handgel en tissues zijn voorzien, wel graag je masker meebrengen om in de winkel op te zetten, en als je de afstand niet kan houden.

Het is een interactieve workshop van twee uur, waarin je uitleg krijgt over de vulva en de vagina. Iedere vulva en ieder lichaam is anders!

Daarnaast leer je nieuwe (en oude) technieken en die technieken toe te passen in de praktijk (op masturbators, uiteraard, we houden allemaal netjes onze kleren aan moest je het je afvragen). Van jou verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Naast een gezellige activiteit onder partners of met vriend(inn)en, is het een leuke en leerrijke workshop in uitgelaten sfeer, waarmee je thuis direct aan de slag kan ! Mannen, vrouwen en alles ertussenin zoals steeds welkom !

Opgelet, wegens Corona steeds maar maximaal 6 plaatsen per sessie. Wees er dus snel bij. 

 

Is de workshop ook voor mij bedoeld?

Of je je nu als man of als vrouw of iets er tussenin identificeert, je bent welkom als je graag bijleert over de vulva en hoe ze met je vingers te plezieren! Iedereen welkom dus.

Omdat we iedereen graag persoonlijk begeleiden, en omwille van de Covid-19 maatregelen, houden we het op een maximum van 6 deelnemers per workshop.

 

--------------------

 

Duur: 2 uur

Investering: 40 euro

Maximum 6 plaatsen omwille van Covid-19

De workshops gaan door in een goed geventileerde ruimte met hoog plafond. 

Handgel wordt voorzien.

Gelieve je mondmasker mee te nemen.

De winkel blijft open tijdens de workshops.

Deelnemers krijgen 10% korting op de dag van de workshop, op hun aankopen in de winkel.

Uw plaats is bevestigd bij betaling.

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, in geval van overmacht of annulatie contacteren wij u liefst telefonisch.

Met vragen kan je telefonisch terecht van maandag tot zaterdag van 11u tot 19u op 015/34.88.67, via mail rebecca@loveware.be of via een berichtje aan de Facebookpagina Lovewareshop. Ook prive te boeken met een minimum van 6 personen. 

 

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en gaan steeds door in de winkel in Mechelen. De dag van de workshop krijgt u als deelnemer 10% korting op uw aankopen. Opgelet plaatsen zijn NIET terugbetaalbaar tenzij Loveware zelf de workshop afgelast.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Leerzaam, leuk en lekker

    Posted by M & E on 8th Nov 2021

    Speciaal naar Mechelen getogen voor deze geweldige workshop. Ruud zet meteen een fijne sfeer. Ze legt super veel uit over opwinding, de vulva, vagina en clitoris. Alleen dat is al veel waard. Daarnaast geeft ze goede tips en technieken. De sfeer was open, vrolijk en serieus. Mijn vriend en ik hebben er veel van op gestoken. Met direct resultaat