Workshop Impact Play Zwepenworkshop

€55.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Indien u de workshop niet kunt aankopen, betekent dit dat hij volzet is. Volg onze Social of schrijf je in op de Nieuwsbrief om de nieuwe data als eerste te weten te komen.
Adding to cart… The item has been added

De zwepenworkshop met theorie en veel praktijk, bij Loveware. Intrigeert het jou om met floggers, canes of crops te werken?

Schrijf je dan in voor onze workshop Impact play.

In onze workshop zetten we de belangrijkste veiligheidsaspecten uiteen, en gaan we ook praktisch met enkele impact instrumenten aan de slag.

Je krijgt heel veel uitleg over de verschillende instrumenten en de aangewezen technieken. Het is dé gelegenheid om al je vragen te stellen. En om aan de slag te gaan met alle mogelijke impact instrumenten. Wij zorgen voor een drankje en oefen attributen. Van jou verwachten we een goed humeur en een open, respectvolle houding.

Omdat we iedereen graag persoonlijk begeleiden, en omwille van Covid-19, houden we het op een maximum van 6 deelnemers per workshop.

--------------------

Duur: 3 uur

Investering: 55 euro

Maximum 6 plaatsen omwille van Covid-19

De workshops gaan door in een goed geventileerde ruimte met hoog plafond. 

Handgel wordt voorzien.

Gelieve je mondmasker mee te nemen.

De winkel blijft open tijdens de workshops. 

Deelnemers krijgen 10% korting op de dag van de workshop, op hun aankopen in de winkel.

Uw plaats is bevestigd bij betaling.

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, in geval van overmacht of annulatie contacteren wij u liefst telefonisch.

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en gaan steeds door in de winkel in Mechelen. De dag van de workshop krijgt u als deelnemer 10% korting op uw aankopen. Opgelet plaatsen zijn NIET terugbetaalbaar tenzij Loveware zelf de workshop afgelast.