Workshop Bondage voor Dummies 1

€40.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Indien u de workshop niet kunt aankopen, betekent dit dat hij volzet is. Volg onze Social of schrijf je in op de Nieuwsbrief om de nieuwe data als eerste te weten te komen.
Adding to cart… The item has been added

In deze workshop voor absolute beginners leer je in 2 u tijd de basis om te starten met veilige bondagetechnieken.

We bespreken de veiligheidsaspecten, tips en tricks om te starten, welke soorten touwen er bestaan en we leren enkele eenvoudige bondages.

Het doel hiervan is om op een makkelijke, snelle en veilige manier iemand vast te kunnen zetten, en wel zo dat het er ook nog mooi uit ziet.

 

Ben je alleen? Geen probleem!

Meer dan de helft van onze deelnemers meldt zich alleen aan. Je kan oefenen op iemand anders of op een van de lesgevers.

 

Geen touwen? Ook geen probleem!

Het is een workshop voor complete beginners, dus wij voorzien verschillende soorten touwen, zodat je kan voelen wat het verschil is.

Na de workshop heb je een zicht op welke touwen allemaal bestaan en wat je misschien wel fijn lijkt om mee te werken. De winkel blijft open en als deelnemer krijg je 10% korting op de dag van de workshop.

 

Omdat we iedereen graag persoonlijk begeleiden, en omwille van de Covid-19 maatregelen, houden we het op een maximum van 6 deelnemers per sessie.

 

--------------------

Duur: 2 uur

Investering: 40 euro

Maximum 6 plaatsen omwille van Covid-19

De workshops gaan door in een goed geventileerde ruimte met hoog plafond. 

Handgel wordt voorzien.

Gelieve je mondmasker mee te nemen.

De winkel blijft open tijdens de workshops. 

Deelnemers krijgen 10% korting op de dag van de workshop, op hun aankopen in de winkel.

Uw plaats is bevestigd bij betaling.

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen bij de bestelling, in geval van overmacht of annulatie contacteren wij u liefst telefonisch.

 

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en gaan steeds door in de winkel in Mechelen. De dag van de workshop krijgt u als deelnemer 10% korting op uw aankopen. Opgelet plaatsen zijn NIET terugbetaalbaar tenzij Loveware zelf de workshop afgelast.