Workshop Bondage voor Beginners 2

€40.00
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Indien u de workshop niet kunt aankopen, betekent dit dat hij volzet is. Volg onze Social of schrijf je in op de Nieuwsbrief om de nieuwe data als eerste te weten te komen.
Adding to cart… The item has been added

Deel 2 van onze bondageworkshop voor absolute beginners. We herhalen de bondages uit deel een en doen er een paar leuke ietwat gevorderde bondages bij. Er wordt 100% ingespeeld op de vragen van de deelnemers dus aarzel niet eventuele speciale wensen aan ons door te geven.

Woonde je deel 1 niet bij, dan ben je nog steeds welkom, alleen gaan we in deel 2 niet meer in op de veiligheidsaspecten, tips en tricks om te starten, en welke soorten touwen er bestaan. we gaan er dan van uit dat je toch al een beetje basiskennis hebt.

Het doel van deel 1 en deel 2 is om te leren op een makkelijke, snelle en veilige manier iemand vast te kunnen zetten, en wel zo dat het er ook nog mooi uit ziet.

Ben je alleen?

Dat hoeft geen probleem te zijn, maar weet dat de meeste gevorderde bondages beter met zijn tweetjes gebeuren. Je riskeert een aantal zaken niet te kunnen meedoen afhankelijk van de vragen van de deelnemers. Speel op zeker en kom met twee, of overleg eerst even met ons. Bel 015/34.88.67 of mail rebecca@loveware.be

Geen touwen? Geen probleem!

Ook deel 2 is nog steeds een workshop voor beginners, dus wij voorzien verschillende soorten touwen, zodat je kan voelen wat het verschil is.

Na de workshop heb je een zicht op welke touwen allemaal bestaan en wat je misschien wel fijn lijkt om mee te werken. Als workshop deelnemer krijg je de dag van de workshop 10% korting op je aankopen in de winkel.

Omdat we iedereen graag persoonlijk begeleiden, en omwille van de Covid-19 maatregelen, houden we het op een maximum van 6 deelnemers per workshop.

 

--------------------

 

Duur: 2 uur

Investering: 40 euro

Maximum 6 plaatsen omwille van Covid-19

De workshops gaan door in een goed geventileerde ruimte met hoog plafond. 

Handgel wordt voorzien.

Gelieve je mondmasker mee te nemen.

De winkel blijft open tijdens de workshops. 

Deelnemers krijgen 10% korting op de dag van de workshop, op hun aankopen in de winkel.

Uw plaats is bevestigd bij betaling.

Graag uw telefoonnummer invullen bij de bestelling, in geval van overmacht of annulatie contacteren wij u liefst telefonisch.

 

 

Onze workshops worden gegeven door ervaren mensen en gaan steeds door in de winkel in Mechelen. De dag van de workshop krijgt u als deelnemer 10% korting op uw aankopen. Opgelet plaatsen zijn NIET terugbetaalbaar tenzij Loveware zelf de workshop afgelast.