Womanizer Premium Eco luchtdrukvibrator

Womanizer

MSRP: €189.00
Was: €189.00
Now: €132.30
(You save €56.70 )
(No reviews yet) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Gift wrapping:
Options available

De eerste volledig recycleerbare premium toy!

Inderdaad, een ecologisch verantwoorde versie van de Womanizer Premium. De oud rose Eco zit in een gerecycleerde kartonnen verpakking en is gemaakt van bioleen, een 100% biologisch afbreekbaar materiaal.

Bovendien kan de batterij vervangen worden en heb je sowieso 5 jaar garantie op alle Womanizers tegenwoordig. Voor elke verkochte Premium Eco wordt via het 'One Tree Planted' programma een boom aangeplant. Toch wel een merk naar ons hart! :)

Verder heeft de Eco versie dezelfde luchtdruktechnologie als de andere Womanizer Premiums. Een luchtdrukvibrator vibreert niet en raakt niet echt aan. Ze zorgt via contactloze stimulatie, namelijk met lucht die wervelt rond de clitoris, voor snelle en vaak meerdere orgasmes.

Womanizer Premium eco bevat de originele Pleasure Air-technologie en leuke toeters en bellen zoals de automatische functies. Met een druk op de knop varieert de toy zelf de intensiteiten, zodat hij een eigen wil lijkt te hebben. Dat kan heel opwindend zijn en je fantasie aanwakkeren. 

De Premium Eco luchtdrukvibrator heeft Smart Silence technologie, zodat je hem nooit hoeft te horen. Hij gaat pas aan als je hem op je clitoris zet, en uit als je hem van je clitoris weghaalt. Handig!

Ook zonder enige opwinding of erectie van de clitoris, dus zonder dat je hoeft te wennen aan de sensatie, kan je vrijwel onmiddellijk op weg zijn naar een hoogtepunt. Eens je voldoende orgasmes hebt gehad, kan je de Eco gewoon wegleggen en gaat ze vanzelf uit. Slaap op beide oren!

 

 

 

Afmetingen: 165 x 54 x 54 mm.

12 intensiteiten.

Materiaal: Bioleen, een 100% recycleerbaar materiaal met maismeel als grondstof. Batterij is vervangbaar. De Premium Eco kan volledig uiteen gehaald worden voor makkelijke recyclage van de onderdelen.

De Premium Eco kan magnetisch worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Led indicatie die aangeeft hoeveel speeltijd je nog hebt voor je hem opnieuw moet opladen.

Een tweede, kleinere stimulatiekop - want elke clitoris is anders - en een katoenen opbergtasje zijn inbegrepen.

Belangrijk: de Womanizer Eco is niet waterdicht, maar slechts spatwaterproof. Makkelijk te reinigen met een vochtig doekje. De kopjes kan je afnemen om grondig te reinigen.

Womanizer geeft standaard vijf jaar garantie op al haar toys. Dat is een groot verschil met de concurrentie.

Videos Hide Videos Show Videos