Womanizer Premium Luchtdrukvibrator

€189.00
(1 review) Write a Review
Availability:
Gratis discrete verzending 1 - 2 werkdagen.

De Womanizer Premium is een prachtig vormgegeven lay-on pulsator die via zogenaamde "contactloze" stimulatie van de clitoris zorgt voor snelle en intense orgasmes.

Womanizer Premium bevat de originele Pleasure Air-technologie in de mooiste versie, met hoogwaardige behuizing. 

Ook zonder enige opwinding of erectie van de clitoris, dus zonder dat je hoeft te wennen aan de sensatie, kan je vrijwel onmiddellijk op weg zijn naar een hoogtepunt.

Inderdaad, zet de Premium op je clit en je ervaart zonder enige moeite adembenemende orgasmes waar en wanneer je maar wil, met of zonder partner, in bed of onder de douche (de Womanizer Premium is 100% waterdicht - IPX7).

Womanizer Premium biedt met wervelende luchtstroompjes zuigende en stimulerende impulsen in 12 intensiteitsniveaus. De niveaus kunnen worden ingesteld met een druk op de knop.

Bijzonder aan deze Premium (ook de Duo heeft deze functie): de stuurautomaatmodus regelt de intensiteit voor jou - hij kiest tussen "zacht", "gemiddeld" en intens ".

Dit betekent dat je niet precies weet wat er gaat komen en dat je gewoon achterover kunt leunen en van de verrassing kunt genieten.

De Womanizer Premium heeft bovendien ook een "Smart Silence" -functie. De pulsator start automatisch wanneer deze zich in de buurt van de huid bevindt en stopt weer wanneer deze van de huid wordt verwijderd. Je hoeft dus niet eens zelf op de start of stop-knop te duwen.

Heb je genoeg van al dat klaarkomen? Leg de toy dan gewoon weg en hij schakelt zelf automatisch uit.

Afmetingen: 155 x 50 x 35 mm.

Materiaal: ABS, PU-coating.

Het kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.

Een extra, grotere stimulatiekop en een opbergtas zijn inbegrepen.

 

Womanizer Premium heeft een vernieuwde versie, de Premium 2. De Premium is daarom een aflopend product en nemen wij bij uitputting voorraad niet meer in stock!

5 jaar garantie op elke Womanizer

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 5
    Must have

    Posted by Anoniem on 19th Dec 2021

    De womanizer is IMHO een must have voor vrouwen. Ik heb hem al mijn vriendinnen aangeraden. Moest je soms moeite hebben met klaarkomen of wil je gewoon heel snel klaarkomen dan is di de ideale toy. Met deze toy kan je ook makkelijk meerdere keren na elkaar klaarkomen. De womanizer heeft verschillende standen, zodat je zacht kan beginnen en langzaam kan verhogen. Je kan ook verschillende patronen kiezen, voor de avonturiers onder ons.

Videos Hide Videos Show Videos