Sliquid Silver 100% silicone

Product

Uiterst glad, zacht en warm aanvoelend glijmiddel. Ideaal voor een langdurige sensuele massage, zowel van het lichaam als van de genitaliën, of voor juist voor een vluggertje! Silver is een glijmiddel op siliconebasis, en het is de Premium formule van Sliquid. Plakt nooit.

Silver is heel zuinig in het gebruik. Een paar druppels zijn genoeg voor een ultralange sessie, want die paar druppels blijven net zolang glijden als je het nodig hebt. Sliquid Silver is bovendien 100% waterproof. Met Sliquid Silver kun je dus ook onder de douche of in bad vrijen.

Silver aanbrengen op een speeltje (niet van silicone!), de vingers, en/of de eikel van de penis, en ook op de vulva en de clitoris voor masturbatie of penetratie.

Meer

Silver is de beste keuze als je op zoek bent naar de meest duurzame formule. Silver bevat een zuivere en ultra geconcentreerde mengeling van silicone. Sliquid Silver zal net als de andere Sliquid-producten nooit schimmelinfecties of infecties van de urinewegen veroorzaken of verergeren. Veilig voor latex, rubbers en plastics. Niet combineren met silicone speeltjes, dat kan de speeltjes permanent plakkerig maken. Silver is hypoallergeen, geur- en smaakloos en maakt geen vlekken.

Details

125 ml of 255 ml.
Doorzichtig.
Ingrediënten: zuivere mengeling van siliconen: Dimethicone, Dimethiconol en Cyclopentasiloxane. Bevat geen dierlijke ingrediënten.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
27,95EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
24/06/2011 - 17:16

Vraag: Toevallig gebruikte ik deze week een hairconditioner waarop staat "zonder siliconen en zonder parabenen". Zijn siliconen dan ook slecht tegenwoordig? Ik denk er aan omdat ik zo'n silicone glijmiddel heb bij de Layaspot.

Lovelycouple
15/09/2009 - 07:19

Seks in het zwembad of in de douche, we hebben het al vaak geprobeerd, maar echt lekker diep penetreren blijkt toch niet zo eenvoudig te zijn. Water is niet zo’n goed glijmiddel als je zou denken en gewoon glijmiddel verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer het nat wordt.

Rebecca
14/03/2009 - 15:32

Glijmiddelen kun je kopen bij de apotheker, de drogist of... in de seksshop. Maar is er een verschil in aanbod en aanpak? Is de apotheker beter en weet hij waarover hij spreekt? Ik nam de proef op de som en stapte enkele Mechelse apothekers binnen.