Welkom bij Loveware

Rebecca houdt zich al tien jaar op een aangename manier onledig met het verzorgen van upperdare party's, eerst met standplaats Brussel, nadien Gent en tenslotte Mechelen. In de loop der jaren is ze een echte specialiste geworden in deze toch niet alledaagse tak der dingen.

En dus kwam er in 2008 een winkel van, een mooie boetiek die eerder lijkt op een huiskamer, met een verrassend groot en bepaald niet kinderachtig aanbod. Onze gezellige en progressieve seksshop in Mechelen is ondertussen bekend van onderstaande reportage uit Seks@Canvas en natuurlijk van de uitgebreide reportage van Stefanie Dejonghe (merci, Stefanie!), in HUMO.

Rebecca geeft u natuurlijk ook advies, als u dat wenst. Een echte dildo- en vibratorfan die u met raad en daad kan bijstaan, waar vindt u die verder nog? Wel, Loveware werkt samen met nog meer gepassioneerde vrouwen, die met hun koffertjes tot bij u thuis komen. Loveware pioniert ook met workshops, zoals onze G-spot avond en de workshop Bondage voor beginners.

Nog meer uitleg (opgepast, droge materie) over het waarom

Ondanks alle openheid over seks in de media, worstelen vele mensen nog steeds met aloude taboes. Ondanks de emancipatie blijft met name vrouwelijke seksualiteit die zuiver op welzijn en genot is gericht wenkbrauwen fronsen. Door dit gebrek aan openheid kunnen mensen niet optimaal hun seksualiteit ontdekken en ontwikkelen.

Seksspeeltjes en accessoires worden op hun beurt nog te vaak geassocieerd met de rosse buurten en vulgaire, groezelige seksshops. De vooroordelen en taboes zorgen er mee voor dat er nog steeds namaak en zelfs toxische speeltjes worden verkocht. Gebruikers zijn hier vaak niet voldoende over ingelicht.

"Sextoys" worden ten onrechte gezien als een vervanging van "echte" seks, waarmee dan seks met een andere persoon wordt bedoeld. Nochtans is masturberen en spelen met sekstoys ook "echte" seks. Sekstoys zijn zoals saus bij het eten. Zonder is perfect mogelijk, mét wordt het gerecht soms een stuk interessanter.

Om al deze redenen wil Loveware zowel verantwoorde seksspeeltjes als kennis op maat over seksualiteit en genot toegankelijker maken.

Lichamelijkheid en sekuele aanrakingen zorgen voor minder dagelijkse stress en voor meer productiviteit. Doe de test en probeert u het vooral zelf uit!

Bij ons geen gevaarlijke rommel!

Als Loveware-klant kunt u gerust vertrouwen hebben. Loveware verbindt zich onder andere tot het volgende:

  • Wij verkopen geen namaakproducten;
  • Wij verkopen geen toxische producten;
  • Wij boeken geen woekerwinsten op goedkoop gemaakte producten;
  • Wij zullen u na het invullen van een contactformulier niet bestoken met telefoons of ongewenste e-mails;
  • Wij hebben respect voor uw privacy (zie ook ons privacybeleid);
  • Wij hanteren geen agressieve verkoopstechnieken;
  • Wij verkopen kwaliteitsmerken aan normale prijzen;
  • Wij werken voortdurend aan een doorgedreven productkennis;
  • Wij geven u 2 jaar garantie zonder discussie (zie ook onze algemene verkoopsvoorwaarden);...


En, heeft u nog vragen? Dat is ok, mail mij gerust op rebecca at loveware punt be!

Lees hier meer over onze events.

Of blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief, Facebookpagina, en andere usual suspects (zie onder).

Voornaam + Naam
E-mailadres *
maximaal 1 x per maand in uw mailbox

 

Loveware shop | Promote Your Page Too

Follow Me on Pinterest