We-Vibe Wand herlaadbare wand vibrator

€179.00
(No reviews yet) Write a Review
Adding to cart… The item has been added

Prachtige en goed hanteerbare, herlaadbare Wand van het topmerk We-Vibe.

Wat is een Wand?

Een Wand is een grote externe massagestaaf met een bol, perfect voor een echte rugmassage of om de spieren te ontspannen, maar dus ook voor het krachtig stimuleren van een vulva of penis.

Als We-Vibe een Wand uitbrengt, dan verwachten we niets minder dan een zeer krachtige vibrator met wat extra tech snufjes. En We-Vibe stelt niet teleur! 

Ten eerste is de Wand prachtig om zien, herlaadbaar en superkrachtig. De behuizing ligt veel beter in de hand dan de meeste klassieke Wands. De Power is uitstekend, maar toch iets minder diep dan die van de rechargeable Magic Wand of een Plug-in zoals de Doxy. Daar staat tegenover dat deze grote Wand 100% Waterproof is!

Extra opzetstukken en functies

Wat de Wand by We-Vibe ook meeheeft naast zijn looks, is de 'Touch Sensitive' en 'Smart Silence' functie. Die staat standaard aan (maar kan je ook uitzetten) en heeft als voordeel dat de Wand stopt als je hem van je lichaam weghoudt, en pas begint te werken als je hem tegen je lichaam aan houdt. Dat KAN handig zijn als je in je spel gestoord wordt en/of je helemaal niet naar knopjes wil zoeken. 

Natuurlijk heeft ook deze We-Vibe vibrator de mogelijkheid om te connecteren met de We-Connect App, zodat je er ook over afstand mee kan spelen. Zelfs over de WIFI als je partner ook over de app beschikt.

We-Vibe leverde ook nog twee interessante opzetstukjes mee in silicone. Eentje dat op de Manta van Fun Factory lijkt, en dus heel leuk is voor stimulatie van een penis.

En een ander opzetstukje dat op zijn minst erg origineel is te noemen: een soort cirkel van tongetjes, die beginnen te flapperen als je de Wand aanzet. Sommige tongetjes zijn korter en flapperen dus harder dan andere, wat een interessante stimulatie van allerlei lichaamsdelen mogelijk maakt. Zet je fantasie alvast aan het werk.

Conclusie: een mooie, goed in de hand liggende en zeer krachtige herlaadbare Wand met enkele unieke functies. 

Kenmerken:

  • Waterproof
  • Oplaadbaar met magnetische USB lader meegeleverd
  • Beweeglijke kop en 2 opzetstukken meegeleverd
  • 10 vibratiestanden en bedienbaar met We-Connect app op de Smartphone, zodat je ook zelf nog meer patronen kan maken, hem op muziek kan laten vibreren, en nog veel meer.
  • Joystick bediening
  • Silicone
  • 30,9 cm lang en kop 5 cm doorsnede
  • Wand zelf weegt 1,38 kg