Neo ring

Product

Neo is een stretchy vibrerende ring om rond de penis te dragen. Het vibrerende gedeelte is erg licht en toch groot genoeg om de clitoris bij de vrouw te stimuleren als u met twee bent. U kunt de ring natuurlijk ook op een dildo gebruiken en op alle plaatsen die leuk aanvoelen.

In de Neo ring zitten magneetjes, die een positief effect op de bloeddoorstroming zouden hebben. Neo vibreert alleen bij aanraking, of continu naar keuze met een drukknopje op de motor. De motor kunt u uit de houder halen om de meegeleverde batterijtjes te vervangen en de ring te reinigen.

De ring is verpakt in een mooi doorzichtig juwelendoosje en u krijgt er een extra setje batterijtjes bij, naast de batterijtjes die zich reeds in het speeltje bevinden.

Meer

Een vibrerende erectiering draagt u aan de basis van de penis, voor de balzak of met de ballen erbij. Een nauw aansluitende ring rond de stijve penis zorgt altijd voor een stevigere en volle erectie. Het trilelement vibreert op de clitoris of als u hem naar beneden draagt, uw balzak. Een fijn geschenk voor uw partner, en / of voor uzelf. Als een ring ongemakkelijk of pijnlijk aanvoelt, dan is hij te strak en gebruikt u hem beter niet.

Details

2x LR1130. Twee setjes batterijen meegeleverd.
Doorschijnend wit.
Motor verwijderbaar. Kan dan onder de kraan worden gereinigd met water en zeep, of met een antibacteriële toy cleaner. Best met waterbasis glijmiddel combineren.
100% ftalatenvrij elastomer.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
39,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Lovelycouple
10/07/2009 - 22:52

Deze week laten we het eens uitgebreid trillen en onderwerpen we twee cockrings met vibreerfunctie aan een uitgebreide test.