RO 80mm kogelvibrator

Product

Bijzonder krachtige kleine kogelvibrator met meegeleverde 1,5V N-batterij, verpakt in een doorzichtige tube. Absolute bestseller in onze winkel in Mechelen, want deze kleine onopvallende kogel is een onstuitbaar efficiënt clitorisspeeltje en dat voel je meteen.

Bovendien ziet de RO 80mm-kogel er ook heel apart uit, net een echte kogel, en is hij volledig waterproof. Geestig om te zien, geruisloos en dodelijk efficiënt, zelfs onder water. Echte "ammo for love".

Meer

Rocks Off is een Brits merk met opmerkelijke toys zoals de Rock Chick en de Rude Boy. Met de RO-80mm kogel hebben ze de krachtigste in zijn soort op de markt gebracht. Zeer stil, misschien wel de meest geruisloze toy op de markt en 100% waterproof. Gebruiken met een beetje waterbasis of siliconenbasis glijmiddel voor de meest explosieve resultaten.

Details

7,5 cm x 1,5 cm
1x N-batterij 1,5V LR1, meegeleverd.
Waterproof, dus makkelijk met toy cleaner of water en zeep te reinigen.
Ftalatenvrij plastic. Stevige kwaliteit.

Reviews

wees de eerste...

om een anonieme bespreking te plaatsen. Elke maand verloot ik een speeltje onder de geplaatste reacties.

Klein maar dapper en ...

Deze kogel is inderdaad Love Ammunition!!
Hij zorgt voor grof geschut, klein als hij is.
Klein, maar dapper.

Ideaal voor een instant (clitoraal) orgasme, ook al kan het in het begin een beetje té aanvoelen. Hij heeft een krachtige, maar toch geluidsarme, motor, waar je even aan moet wennen. Maar eens je er een beetje gewend aan bent, is het ideaal!
Het bijgeleverde kleine 1,5V N batterijtje gaat best lang mee, zodat je niet een hele voorraad hoeft in te slaan.

Het is een ideaal kado voor een vriendin, omdat het als gadget gegeven kan worden en toch niet als té intiem kado beschouwd zal worden. Ook vriendinnen met een partner zullen er tevreden mee zijn, aangezien hij makkelijk tijdens het vrijen gebruikt kan worden.

Niet duur, maar wél heel goed!

 

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
14,99EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
25/08/2011 - 16:32

Rebecca
11/05/2011 - 13:50

Vraag: Tijdens seks met mijn vriend kom ik nooit klaar.. tot voor kort kwam ik zelfs gewoon NIET klaar als mijn vriend erbij was (niet tijdens het voorspel, orale seks, masturberen..) Eindelijk is het de laatste keer gelukt om klaar te komen terwijl ik mezelf verwende met een trillend speeltje en hij erop toekeek. Maar hier was zéér veel geduld voor nodig.

Fleur
29/04/2011 - 13:19

Beetje down? Zorg voor extra endorfines!! Makkelijk gezegd, maar waar haal je die vandaan?  'Het kogeltje' is dé oplossing, omdat hij héél snel kan zorgen voor een endorfine opstoot, zodat je binnen enkele minuten weer met een stralende lach op je gezicht rondwandelt.