Rumble lichtgewicht wand

Product

Rumble is het geesteskind van Metis Black, pionier van lichaamsvriendelijke sekstoys en ceo van Tantus.

Met nog geen 200 gram (!) is de Rumble de allereerste lichtgewicht Wand vibrator, ontworpen om comfortabel en simpel in de hand te liggen en inderdaad, de Rumble is verbazingwekkend licht en makkelijk in gebruik.

De Rumble is minder krachtig dan de Hitachi of Doxy, eerder mid-range, maar wel heel erg stil - anders dan de meeste wands. Stille vibrators, daar valt iets voor te zeggen. De Rumble is herlaadbaar, er zit dus geen snoer in de weg.

Is hij inderdaad makkelijk in gebruik? Zeer zeker, de knoppen om het toestel harder en zachter of aan en uit te zetten zitten op een heel logische plaats. Het is onmogelijk de Rumble per ongeluk uit te schakelen terwijl je bezig bent, en dat is bij sommige wands wel even anders.

Tantus maakt alleen lichaamsveilige toys, al sinds 1997, en dus is deze Rumble niet alleen licht en ergonomisch, maar met de afneembare 100% premium silicone kop ook zeer eenvoudig te reinigen.

De Rumble is geheel in lijn met de filosofie van Tantus genderneutraal. Dat wil zeggen dat deze vibrator voor elk lichaam leuk is, en daar zijn we het helemaal mee eens: vibraties zijn fijn en orgastisch voor élk lichaam, mannelijk, vrouwelijk en alles er tussenin.

Meer

7 snelheden.

Details

Diameter van de kop: 6,1 cm Hoogte van de kop: 3,8 cm Volledige lengte: 21,6 cm Gewicht: 187 gram
Herlaadbaar met USB kabel meegeleverd. Vibreert ongeveer 4,5 uur op één laadbeurt.
Kop reinigen met water en zeep of antibacteriële toy cleaner.
Premium silicone voor de afneembare kop.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
109,99EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
26/07/2016 - 15:04

Graag uw aandacht voor de Rumble van Tantus. Rumble is een zogenaamde 'wand' vibrator. De meest bekende vibrator van dit type is de Hitachi Magic Wand of recent ook de Doxy massager.