Mystic Wand

Product

Mystic wand is het snoerloze én waterproof alternatief voor de uiterst populaire Hitachi Magic wand, een groot massageapparaat dat zeer krachtig vibreert, met een flexibele silicone bol en een grote ergonomische greep.

De Mystic Wand is een stuk kleiner en hanteerbaarder dan de reuzegrote staf die de Hitachi Magic wand is. De kwalitatief hoogstaande, zeer stille en krachtige vibrator werkt op 4 AA-batterijen en is made in Japan.

Uitstekende keuze voor vrouwen die moeilijk tot een orgasme komen of een zeer krachtige uitwendige vibrator wensen. Wordt o.a. door Betty Dodson aangeraden en gebruikt in haar masturbatieworkshops voor vrouwen.

Meer

Gebruik de Mystic Wand voor een deugddoende rug- en schoudermassage, of op de vulva al of niet in combinatie met penetratie. Deze vibrator wordt door Betty Dodson gebruikt in haar masturbatie workshops voor vrouwen. 6 verschillende vibratiestanden (3 snelheden en 3 variaties).

Details

20,00 cm lang en 4,50 cm breed
4x AA-batterijen.
Zwart met witte kop.
Gebruik alleen watergebaseerd glijmiddel, geen silicone. Wassen met warm water en zeep. Het speeltje is waterproof en kan dus mee in bad of douche.
Zachte silicone kop, bevat geen latex, ftalaten of jelly materialen.

Reviews

Mystic wand

Af en toe kom ik op de site eens kijken of er nog leuke, nieuwe dingen te vinden zijn.

Erg blij was ik om te zien dat jullie nu ook de Mystic Wand verkopen. Ik ken deze al van vroeger, en ja hoor, hij doet het nog steeds even goed :-D

De Mystic Wand is absoluut mijn favoriete speeltje. Hij kan erg hard vibreren en daar hou ik wel van. Bovendien is hij handig in gebruik: het handvat ligt makkelijk in de hand en de knopjes zijn ook gemakkelijk om in te toetsen.

Het enige minpuntje is dat ik 'm regelmatig kwijt ben, want ook mijn vriend weet zich er aardig mee te amuseren :-D

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
84,50EUR
Beschikbaar