Fun Factory Cayona vibrator

Product

Origineel vibratortje met een design dat aan bloemen doet denken.

Het is een mooie handtasformaat duovibrator met de power van een grote. In totaal is de Amorino 17,6 cm lang, met een diameter gaande van 1,6 cm aan het uiterste topje tot maximaal 4,8cm aan het knopje.

Cayona is vooral bedoeld voor uitwendig gebruik.

Beeldt u zich het gebogen uiteinde een stukje in of op de ingang van de vagina voor, de bloemblaadjes op de binnenste schaamlippen en het knopje op de glans van uw clitoris. 

Maar even goed brengt u de vibrator vaginaal in en draait u het knopje naar boven of naar onder voor stimulatie van het perineum en /of de binnenste schaamlippen. 

Cayona is bij Loveware verkrijgbaar in de kleuren pastelblauw en lichtgeel. 

Cayona is zoals vrijwel alle Fun Factory speeltjes 100% waterproof en oplaadbaar met de meegeleverde USB-lader.

Niet onbelangrijk detail: met één druk op de "FUN"-knop kunt u uw speeltje instant aan-, maar vooral ook meteen UIT zetten.

Altijd handig als u onverwacht bezoek krijgt, en een hele verbetering in vergelijking met vele andere uit-knoppen op vibrators!

Het speeltje telt 6 vibratiestanden (= intensiteit van de vibratie) en 6 vibratieprogramma's (variaties zoals pulsaties of op en neer gaande vibratiegolven).

Meer

Tenminste 8 uur opladen voor het eerste gebruik. Als het lichtje van de lader uitgaat, is uw speeltje opgeladen. Nadien niet aan de stekker laten liggen, maar opnieuw laden. Nooit leeg opbergen. De Cayona heeft een reis-slot en komt zo ook toe, opdat hij niet per ongeluk in uw handtas zou gaan trillen. U zet het slot af door gelijktijdig op de "+" - toets en de "FUN" toets te drukken. Het slot activeren kan door gelijktijdig op de "-" - toets en de "FUN"-toets te drukken. Lees de gebruiksaanwijzing!

Details

In totaal 17,6 cm lang met een diameter van tussen de 1,7 - 4,8 cm
Wordt geleverd met een magnetische USB-oplader.
Reinigen met toy cleaner zoals Pjur Med (anti-bacterieel, anti-viraal en anti-schimmel), of met water en een milde zeep. Mag in de douche of bad.
100% medisch verantwoord, hygiënisch silicone, makkelijk te reinigen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
69,90EUR
Beschikbaar