Triad vibrerende penisstimulator met warming functie

Was: €89.90
Now: €62.90
(1 review) Write a Review
Availability:
Discrete verzending 1 - 2 werkdagen.
Adding to cart… The item has been added

Een vibrerende, warme mond in een mooi jasje. Unieke toy die zeker de mosterd heeft gehaald bij de Cobra stimulator van Fun Factory. Triad is net als Cobra erg krachtig en doet zijn best om suctie na te bootsen.

Met andere woorden, deze toy is een alternatief voor een pijpbeurt. Als je zin hebt en er is even niemand in de buurt van zinnens om je te pijpen, dan haal je de Triad uit de kast!

De binnenkant is in de vorm van een verhemelte gebouwd en omvat heel je eikel. De vibratie zit vooral op de corona, dus het gevoelige randje van de eikel, en op het toompje. 

De warming functie vinden we fantastisch. De power is behoorlijk. Het design en de verpakking zijn top. De toy is waterproof en magnetisch oplaadbaar met een bijgeleverde USB kabel.

7 vibratiesettings

Afmetingen: 9,2 x 7,4 cm

Warmt op tot maximaal 42 °C

Waterproof tot 1 meter diep 

Silicone en ABS plastic

Mooi verpakt in een kartonnen koker met gebruiksaanwijzing, lader en opbergzakje.

2 jaar garantie.

1 Review Hide Reviews Show Reviews

  • 4
    BOHO

    Posted by Kim Coene on 14th Sep 2021

    Product werd als zeer aangenaam ervaren door mijn partner. Ook de opwarmfunctie maakt de beleving nog aangenamer. Waarom we geen 5 sterren geven ligt aan het oplaadsysteem. Het blijft niet goed ter plaatste zitten, zoals bij andere speeltjes (bv Womanizer)

Videos Hide Videos Show Videos