Tenga fliphole

Product

De Tenga fliphole is niet goedkoop, maar gemeten naar het aantal verrukkelijke orgasmes die u ermee kunt beleven is het de prijs meer dan waard.

De Tenga fliphole kunt u niet alleen over uw lid heen en weer schuiven, u kunt de druk variëren met behulp van de drie witte cirkeltjes. Dat zijn drukpunten waarbij u met uw duimen het gevoel intenser kan maken.

De zwarte variant geeft meer druk dan de rode, die op zijn beurt weer meer druk geeft dan de witte variant, dus een nauwer gaatje belooft heftiger en / of sneller klaarkomen.

Bekijk zeker deze video, om een goed idee te krijgen van de binnenkant van de Fliphole. En dat er over nagedacht is, dat kunnen we alleen maar bevestigen.

Meer

Met de Tenga Flip Hole en andere sleeves wilden de makers van Tenga (= Japans voor stijlvol, elegant) een masturbator maken om alle andere te overtreffen. Terwijl de meeste concurrenten zich toeleggen op het nabootsen van vagina's, creëert Tenga de best mogelijke ervaring.

Details

De fliphole kan volledig geopend kan worden. Zeer eenvoudig te reinigen dus. De zachtheid van het materiaal bewaar je door het regelmatig met een beetje maïzena te bepoederen.
De binnenkant van elke Fliphole is gemaakt van superzacht elastomer in een zeer complex patroon. Elke centimeter van de binnenkant heeft een functie! Wordt standaard geleverd met drie tubes Tenga glijmiddel.

Reviews

Eindelijk! Mijn tenga..

Eindelijk! Mijn tenga fliphole (wit) in huis! Ik was er al lange tijd zeer benieuwd naar en moet eerlijk toegeven, hij heeft alle verwachtingen ingelost!

Eerst en vooral heeft hij een zeer mooi design. Het oog wil ook wat natuurlijk!

Van alle Tengaproducten vind ik deze toch wel het beste. De binnenkant is enorm zacht, wat ik zeer aangenaam vind. Heel wat masturbators vind ik namelijk iets te ruw van materiaal. Dat kan in het begin onaangenaam voelen in aanraking met een blote eikel. Hier heb ik helemaal geen last van bij dit product. Applausje voor de Fliphole dus!

Verder is het materiaal naast de drukknoppen gemaakt uit siliconengel, wat lichtjes doorschijnend is. Heel leuk dat een partner je penis door de fliphole kan zien bewegen! Visueel een mooie extra dus! Misschien kan de volgende fliphole volledig doorschijnend gemaakt worden ?! Dan krijgt hij van mij een dikke 10 ! 

Het indrukken van de knoppen, vind ik niet héél duidelijk merkbaar, maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg, aangezien het product sowieso al een keigoed gevoel geeft!

Ook het reinigen is heel gemakkelijk! Na het klaarkomen gewoon eventjes alles afspoelen, daarna het water laten uitlekken en hij is weer klaar om te hergebruiken. Ben heel benieuwd hoe lang hij zal meegaan, want ziet er een heeeel degelijk materiaal uit.

Na het uittesten van mijn witte tenga fliphole, kan ik al niet wachten om ook de zwarte uit te proberen. Misschien aan mijn partner vragen als verjaardagskado ?

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
99,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
18/12/2012 - 00:42

Hoi Rebecca,  als single is het niet altijd even evident om aan je trekken te komen (sorry voor de woordspeling). En wanneer het in de liefde ook maar niet wil lukken, dan blijf je "alleen" achter. Zoals haast elke jongen / man behelp ik me door te masturberen maar de laatste tijd heb ik een groeiend verlangen om daar wat meer variatie in te brengen en dan kom ik bij "speeltjes" uit.

Chip and Dale
26/06/2012 - 15:48

Mijn allereerste bespreking van een seksspeeltje, dus ik was wel wat zenuwachtig voor ik het ging uitproberen. Enkele dagen voordien had ik van Loveware de Fliphole toegestuurd gekregen. De Fliphole is een masturbator van het merk Tenga.